Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“FATİH METİN’İN HADDİNE DEĞİL BU İŞLER”

“FATİH METİN’İN HADDİNE DEĞİL BU İŞLER”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan partisinin düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan partisinin düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özcan, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Bolu için verdiği müjdeyi eleştirdi. Özcan; “2010 yılında Çaydurt’ta bir köprü yaptırmıştı hala bu köprüyü açamadı. Boluspor’a otobüs sözü verdi.  Önce o sözünü yerine getirsin. Önceden planlanmış, hazırlanmış temeli atılmak üzere olan projeleri sahiplenmeye kalkmasın. Fatih Metin’in haddine değil bu işler aradan çıksın” dedi.

“VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRSİN”

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in Bolu Organize Sanayi Bölgesine balistik alanında dünyadaki ilk entegre tesisinin kurulacağı müjdesini vermesi hakkında açıklama yapan Tanju Özcan;

“Sayın Metin’in verdiği ilk söz değil bu. Fatih Metin 2010 yılında Çaydurt’ta bir köprü yaptırmıştı hala bu köprüyü açamadı. Önce o köprü sözünü yerine getirsin. Daha bir yıl olmadı Boluspor’a otobüs sözü verdi.  Önce o sözünü yerine getirsin. Önceden planlanmış, hazırlanmış temeli atılmak üzere olan projeleri sahiplenmeye kalkmasın. Seçim yatırımı gibi bunu değerlendirmeye kalkmasın. Özetle Fatih Metin dürüst olsun, Fatih Metin’in haddine değil bu işler aradan çıksın” dedi.

“DÜZCE 41 YIL SONRA CHP’Lİ VEKİLE KAVUŞACAK”

Partisinin Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber’in de seçimi kazanma durumunun olacağını söyleyen Özcan; “Zafer Teber’in parlamentoda görev alması ihtimali bana göre  %100. Biz hep 34 yıl sonra milletvekili çıkarttık diyorduk. Üzerine bir 7 yıl daha koyun Düzce 41 yıl sonra bir Cumhuriyet Halk Partili milletvekiline kavuşacak. Kavuşabilir demiyorum, kavuşma ihtimali yüksek demiyorum Zafer Teber 27. Dönem Düzce milletvekili olarak 4 Temmuz’da TBMM’de yemin edecek diyorum.” diye konuştu.

“TANSU HANIM TEHDİT Mİ EDİLİYOR?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı’da düzenlenen mitingine katılan Tansu Çiller hakkında da konuşan Özcan, “Recep Tayyip Erdoğan 90’lı yıllarda Türkiye’yi ekonomik krizle tanıştıran Tansu Çiller’i kurtarıcı olarak görüyorsa işinin ne kadar zor olduğu ortaya çıkıyor. Hani abbas yolcu diyoruz ya biz tansı hanımın gelip destek vermesi de bizim bu tezimizi güçlendiriyor. Tansu Hanım neden Recep Tayyip Erdoğan’ı AK Parti hükümetine bu kadar destek veriyor? Tansu Hanım tehdit mi ediliyor? Bu sorunun cevabını ancak kendisi verebilir. Bizim bazı duyumlarımız var. Şimdilik buna virgül diyelim.” ifadelerini kullandı.

“AKP LİSTE HATASINI YALOVA’DA DA YAPTI”

AK Partinin Türkiye genelinde milletvekili listelerinin Bolu’da olduğu gibi Yalova’da da hatalı olduğunu kaydeden Özcan; “Ben uzun yıllar Yalova’nın denetmeni olarak görev yaptım. Yakından tanıdığım bir şehir. AK Parti Türkiye genelinde yaptığı liste hatalarının bir benzerini de tıpkı Bolu’da olduğu gibi Yalova’da yaptı. 1’inci sırasında Yalova’da Yalova’yı hiç bilmeyen birini getirdi. 2’inci sırasında Yalova’nın sorunlarından bir haber, Yalova’ya bu güne kadar bir şey katmamış birini koydu. Dolayısıyla Yalova’da zaten AKP milletvekili alabilir miyim hesabını yapıyor ama bu hataları da yaptığı için bence Yalova’da hiç milletvekili de çıkartamayabilir” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: