Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ALLAHIN SESSİZ KULLARI OLAN HAYVANLARA KİMSE DOKUNAMAYACAK”

“ALLAHIN SESSİZ KULLARI OLAN HAYVANLARA KİMSE DOKUNAMAYACAK”
Yakın çevresi tarafından hayvan sevgisi ile de bilinen Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da yavru bir köpeğin işkence edilerek öldürülmesi hakkında konuştu. Evcil, yaptığı açıklamada Allah’ın sessiz kulları olan hayvanlara kimsenin dokunamayacağını ve bunun için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini söyledi.


Geçtiğimiz gün komşu ilimiz Sakarya’da kimliği belirsiz kişiler tarafından yavru bir köpek işkenceye maruz kalmıştı. Acı içindeki yavru köpek bulunduktan sonra tedavi altına alınmış fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

“BU SADİSTLİĞİN VE CANİLİĞİN BEDELİ ÖDENECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, yaşanan bu olay hakkında açıklamalarda bulundu. Yakın çevresi tarafından hayvan sevgisi ile bilinen Evcil, Allah’ın sessiz kulları olan hayvanlara kimsenin dokunamayacağını ve bu konu hakkında gerekli çalışmaları gerçekleştireceğini söyledi. Evcil, “Sevimli dostlarımız ve Allah’ın sessiz kulları olan hayvanlar maalesef sıfatına insan diyemeyeceğimiz kişiler tarafından işkenceye maruz kalıyor. En yakın tarih olarak geçtiğimiz günlerde, Sakarya’da bu kadar acı ve cani bir eylem gerçekleşti. Gücü kendinden güçsüze yeten ve bu caniliği mazluma hak gören vicdansızlar için elbette gereği yapılacaktır. Bu sadistliğin ve caniliğin bedeli ödenecektir. Önümüzdeki seçimlerde Allah bize milletvekilliğini nasip ederse, bu konu için hazırladığımız gerekli projelerimiz var. Hayvan koruma yasasını için çalışmalar yapıp, bu yasayı bir şekilde devreye sokacağız. Allah’ın sessiz kulları olan hayvanlara kimse dokunamayacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan Evcil’in, evinde 8 tane tekir cinsi kedi ile yaşadığı biliniyor.

Etiketler: