Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ Parti’de Bayramlaşma

İYİ Parti’de Bayramlaşma
İYİ Parti’nin Bolu teşkilatları, parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Partide düzenlenen bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “Kısa sürede sıfırdan bu noktaya gelen partimiz, iktidarın en önemli adayı haline geldi” dedi.


Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, ilçelerde yapılan bayramlaşmalara görevlendirilen partililer dışındaki İYİ Partililer tam kadro katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “Bolunun İYİ yürekli güzel insanlarıyla bu bayramlaşma töreninde bir araya gelmekten ne kadar mutlu olduğumu tarif edemem. Partimizin ilk bayramlaşmasında ev sahipliği yapmak bana nasip oldu, bu da benim için ayrı bir gurur. İYİ Parti, kuruluşunun üzerinden çok kısa süre geçmiş olmasına rağmen, iktidarın en önemli adayı ve vatandaşlarımızın umudu haline geldi. Biz de bu umudu boşa çıkartmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah yaptığımız çalışmaları zayi etmesin. Seçim çalışmaları ve Güçlü Türkiye Yürüyüşü kapsamında, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i ağırlamaya hazırlanıyoruz. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımızı 19 Haziran günü saat 13.30’da mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Bayramlaşmada bir konuşmada Mustafa Özdemir yaptı. Özdemir bayramın öneminden bahsederek, gergin olan siyasi atmosferin bayram vesilesiyle yumuşadığını kaydetti. Türk milliyetçileri olarak barıştan, sevgiden, kardeşlikten yana olduklarını ifade eden Özdemir, “Seçimlere çok az zaman kaldı. Sonradan ah vah etmemek için daha gayretli çalışmak mecburiyetindeyiz.” dedi.

Etiketler: