Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Özcan çalışmalarına devam ediyor

Özcan çalışmalarına devam ediyor
Seçim çalışmalarını sürdüren Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediyesini ve özel bir hastaneyi ziyaret etti. Özcan daha sonra Sağlık Mahallesi’nde vatandaşlardan hem kendisi hem de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi.


CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Milletvekili adayı Cahit Çıngı ve partililerle beraber seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Bolu Belediyesini ziyaret eden ve belediye çalışanlarına seslenen Özcan, “16 yıllık AK Parti İktidarının ülkeyi iyi yönetemediğini, geldiği noktadan anlıyoruz. Doların, benzinin durumu ortada. Çok yüksek faiz var. Vatandaşta borcunu ödeyecek para yok. AK Partide metal yorgunluğu var. Değişimde fayda olacağını görüyoruz.” diye konuştu. Özcan, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye de oy isteyerek “Herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ile 24 Haziran sabahı mutlu ve huzurlu bir Türkiye'ye uyanacağız.” dedi.

Belediyenin ardından ziyaretlerine Özel Çağsu Hastanesi ile devam eden Özcan, hastane çalışanlarını ve hastalarla sohbet etti. Tanju Özcan “Bolu; Sayın Erdoğan'ın daha sağlıklı bir yaşamı değil daha çok hasta/daha çok müşteri vaat ettiği bir döneme girmek istemiyor. Bolu değişim istiyor. Artık tamam.” dedi. 

Özcan hastane ziyaretinin ardından Sağlık Mahallesi esnafını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.  

Etiketler: