Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SESSİZ VE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

“SESSİZ VE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için yürüttükleri sessiz seçim çalışması hakkında açıklama yaparak “Sessiz ve gümbür gümbür geliyoruz” ifadelerini kullandı.


MHP 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için yürüttüğü sessiz seçim çalışması hakkında açıklamalarda bulundu. Evcil, yaptığı açıklamada sessiz ve gümbür gümbür geldiklerini söyleyerek, “Seçim çalışmalarımıza başlamadan önce vatandaş noktasında gördüğümüz şeylerden biri seçim arabalarından şikayetleri oldu. Malum Ramazan ayında çalışmalarımızı yürüteceğiz ve insanlarımız oruçlu. Yaptığımız gürültü vatandaşımızı huzursuz, rahatsız eder. Ayrıca bende halktan biriyim, biliyorum ki kapımızın önünde arabasıyla biri son ses müzik dinlese vereceğimiz tepki açıktır. Bununla beraber vatandaşımız oruçlu, evlerimizde hastalar var ve bizim onları rahatsız etmeye hakkımız yok. Ramazan ayının dokusunda paylaşmak ve sükunet vardır. Biz bu dokuya zarar vermeden çalışmaya gayret gösterdik. Öteye yandan milletvekili olacaksak ve önceliğimiz vatandaşımız ise buna göre davranmamız gerekiyor. Bu yüzden giydirilmiş ve ses sistemli araçlar yerine vatandaşlarımızla tek tek tokalaşmayı tercih ettik. Böylelikle samimi bir şekilde gerçekten halkımızın ne istediğini öğrenme şansımız oldu. Kendimizi tanıtmak için araçlar kullanmak yerine, gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın masalarına konuk olduk. Sessiz bir seçim çalışması yürüterek, toplumumuzun her kesimine dokunmayı başardık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sessiz ve gümbür gümbür geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ARABA GİYDİRMEK YERİNE KUMANYA KAMPANYASINA DESTEK VERDİK”

Evcil açıklamalarının devamın da araba giydirmek için kullanılacak kaynağı Ülkü Ocakları tarafından başlatılan ‘Her bir kapıya kumanya’ kampanyasında kullandıklarını söyleyerek, “Arabaları giydirmek ve ses sistemi için ayrılan kaynağı daha güzel bir iş için kullandık. Araba giydirmek yerine kumanya kampanyasına destek verdik. Ülkü Ocakları tarafından her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için düzenlenen ‘Her bir kapıya bir kumanya’ kampanyasına sahip çıktık.” dedi.

Etiketler: