Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP ÇALIŞMALARINI GÖYNÜK’TE SÜRDÜRDÜ

CHP ÇALIŞMALARINI GÖYNÜK’TE SÜRDÜRDÜ
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden ilçelerde ve il merkezinde devam ediyor. Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında” İyi, dürüst bir insandır” dedi.


24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, çalışmalarına il merkezi ve ilçelerde devam ediyor. Göynük’te ki seçim çalışmasına; CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan İl ve Göynük İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Göynük ilçesini ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve CHP heyeti, pazar, esnaf ziyaretleri yaparak gençlerle bir araya geldi. Burada açık hava toplantısında vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Öte yandan konuşma yapan Özcan, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Hükümetini eleştirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Sen bu dönem bir dinlen dememiz lazım” ifadelerini kullandı. Özcan; “24 Haziranda sandığa gidiyoruz. Öncelikle şunu bir hatırlatalım bu seçimi biz istemedik. Bu erken seçime niye ihtiyaç duyduklarını anlatmadılar. 16 yıldır bu ülkeyi Sayın Recep Tayyip Erdoğan yönetiyor. Tek başına yönetiyor, bütün kararları kendisi alıyor ve uyguluyor. Eleştirenleri de genellikle fırçalıyor. Gelinen noktada 16 yıl geçmiş. 16 yılın sonunda hala gençlerimize iş bulamıyorsak, dolar almış başını gidiyorsa, dünyanın en pahalı mazotunu gübresini kullanıyorsa köylümüz, emekli halinden menün değilse bu ülkede 16 yıllık dönem çok iyi bir yönetim sergilenememiştir demektir. Biz de Tayyip beye diyelim ki; yaptıkların için Allah razı olsun ama yapamadıkların var, düzeltemediklerin var biz bunu düzeltmeye talibiz. Sen bu dönem bir dinlen dememiz lazım.” şeklinde konuştu.

Tanju Özcan, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin her daim yanında olduğunu da belirterek; “Sayın Muharrem İnce bizim Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ile mücadele ederken her zaman en başta yanında ben vardım. İyi, dürüst bir insandır” Diye konuştu.

Etiketler: