Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKMENLERE İFTAR

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKMENLERE İFTAR
Bolu’da yaşayan Türkmen aileler, Ülkü Ocakları Bolu Şubesi tarafından düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftar sonrası aileleri ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, çocuklara karne hediyesi sözü verdi.


Bolu’da yaşayan Doğu Türkistanlı aileler, Ülkü Ocakları İl Teşkilatı tarafından Atatürk Orman Parkı’nda düzenlenen iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftara Türkmen aileler ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatı katıldı.

Tekke Işıklar Köyü’nde düzenlenen iftara katılan MHP 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, köyden ayrıldıktan sonra Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ile beraber aileleri ziyaret etti. Türkmenlerle bir araya gelen Evcil ve İsmail Akgül birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, aileler düzenledikleri iftar için kendilerine teşekkür etti.

EVCİL’DEN KARNE HEDİYESİ SÖZÜ

Fotoğraf çektikten sonra aileler ile sohbet eden Evcil, Türkmen çocuklar ile özel olarak ilgilendi. Karne hediyesi olarak ne istediklerini soran Evcil, çocuklara isteklerinin en kısa zamanda yerine getirileceğine dair söz verdi.

Etiketler: