Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Allar, “2018/2019 sezonunda maçlarını sahasında oynayacak”

Allar, “2018/2019 sezonunda maçlarını sahasında oynayacak”
Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte yaptığı uyumlu çalışmalarla Gerede’nin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, geçtiğimiz aylarda Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1 milyon 400 bin TL ödenek ayrılan Şehir Stadında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Havaların iyileşmesi ile birlikte başlayan çalışmalarda ekonomik ömrü tamamlanmış doğal çim yüzeyli futbol sahasının çimleri sökülmeye başlandı. Sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılacak şehir stadyumunun ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar başlayan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Geredemizin bütün projelerini birebir takip eden Milletvekilimiz Fehmi Küpçü bizim Ankara’daki elimiz kolumuz. O olmadan yerel hizmetler zora girer. İlgili Bakandan randevu alınacak Vekilimiz halleder. Ödenek çıkartılacak Vekilimiz bir telefonla ilgili Genel Müdürlük ziyaret edilir hallolur. Gece-gündüz demeden ilçemizin kalkınması noktasında yaptığı çalışmalar ve girişimler için Milletvekilimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İlçe halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum, havaların iyileşmesi ile birlikte Şehir stadındaki çalışmalarımız başladı inşallah kısa süre içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Geredespor 2018/2019 Futbol Sezonunda maçlarını sahasında oynayacak.”

Etiketler: