Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİ’NDEN KARNE HEDİYESİ

GEREDE BELEDİYESİ’NDEN KARNE HEDİYESİ
Tüm yurtta olduğu gibi 2017-2018 eğitim yılının sonu Gerede ilçesinde de düzenlenen karne töreni ile sona erdi.


Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Çığrılı, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Çetin ve Recep Kaya, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Kadir Murat Altıntaş, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar, Mülki ve İdari Amirler, Okul Müdürleri ve aileleriyle birlikte kalabalık bir öğrenci grubu katıldı.

İlimiz Gerede ilçesinde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı sonu dolayısıyla karne heyecanı yaşandı. Kimi öğrencinin sevindiği, kimininse üzüldüğü karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler, Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi tarafından Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen Karne Şölenindeki çekilişle ödüllendirildiler.

Çekiliş kapsamında ilçe ortaokullarında öğrenim gören ve takdir belgesi alan öğrencilerin arasından her okula 3 bisiklet olmak üzere toplam 24 öğrenciye bisiklet; teşekkür belgesi alan toplam 75 öğrenciye ise jenga hediye edildi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı konuşmada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediyeler verebilmek bizim için mutluluk verici bir durum. Başarıya teşvik etme amaçlı olarak bu şekilde çocuklarımıza hediyeler veriyoruz. Çocuklarımızın eğitimini önemsiyoruz ve her zaman destekliyoruz. Allar, öğrencilerin iyi yetiştirilmesi noktasında ailelerden çocuklarını; yaz tatilini boşa geçirmemeleri için, biraz istirahat ettikten sonra devlete ait Kur’an kurslarına göndermelerini istedi. Allar, 2017-2018 eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı öğrencileri kutlayarak, yetiştiren, büyüten ve bugünlere gelmelerine vesile olan ailelerine teşekkür etti. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum" dedi. 

Etiketler: