Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇOK FARKLI BİR SEÇİM OLACAK”

“ÇOK FARKLI BİR SEÇİM OLACAK”
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı, 24 Haziran seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili için çalışmalarını özenle sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı, ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde 24 Haziran seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda da bulunan Ferhat Bağcı, MHP’ye karşı büyük bir rüzgar olduğunu ve Bolu’da beklenenden daha çok oy alabileceklerini ifade etti. 24 Haziran seçimlerine dair MHP Bolu Milletvekili Adayı Bağcı şu açıklamalarda bulundu:

 “Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisine karşı bir rüzgar var. Bunun nedeni ise 15 Temmuz itibariyle Genel Başkanımızın duruşudur. Bu nedenle MHP, milletimizin nezdinde çok iyi bir yere geldi. Herkes diyor ki ‘MHP Bolu’da milletvekili çıkarır mı çıkaramaz mı?’ Ben bu düşüncede değilim açıkçası. Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak 1’inci parti olarak çıkabileceğimizi düşünüyorum. MHP Bolu adayları olarak genç olmamızdan dolayı çok aktif bir şekilde çalışıyoruz. Bütün ilçelerimizi ikişer, üçer defa ziyaret ettik.”

“Gelmesini bekliyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ilimizi ziyaret edip etmeyeceği konusuna ilişkin ise Ferhat Bağcı, “Kendisiyle görüştüğümüzde bizi dikkate aldı, ancak kısa bir süre kaldı. Genel Merkezinde yoğun bir çalışma temposu var. Biz gelmesini bekliyoruz, ama takdir yine kendilerinin. Gidip görüştüğümüz zaman Bolu halkına, Bolu’ya dair çok olumlu güzel düşüncelerini belirtiyor. İnşallah gelir diye düşünüyorum, ama tabi kesin bir şey yok. Gelirse eğer Bolu, şahsını çok güzel karşılar. Mutlu oluruz, Bolu mutlu olur” ifadelerini kullandı.

“Bunlar kendi görüşleri, gerçek çok farklı”

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri yerlerde karşılaştıkları samimiyete de değinen MHP Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı şunları söyledi: “Taşkesti, Göynük, Mudurnu bölgelerine gittiğimizde bir samimiyetle karşılandık. Birebir ilişkilerimiz çok güzel. Ben Dörtdivanlıyım, ama Gerede’ye gittiğimizde zaman da artık insanlar diyor ki ‘Bize gelmenize gerek yok, bizim oyumuz size. Biz aynı yoldayız, sizin adınıza çalışıyoruz burada. Sizler farklı yerlerde çalışma yapabilirsiniz.’ Böyle bir samimiyetle karşılaşıyoruz. Bolu’da çok değişik bir seçim olacağını düşünüyorum. Bolu’da MHP olarak bir oy patlaması olacağı kanısındayım. Bazı siyasi partilerin anketlerinde 2-1, 3-0 gibi sonuçlar ortaya atıyorlar. Bunlar kendi görüşleri, gerçek çok farklı. Bunu kendilerine söyleyemiyorlar, ama 24 Haziran akşamı bunu göreceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu’da 1’inci parti çıkacak inşallah. Ben de Bolu’ya bürokrasi anlamında hizmet edeceğim. Şahsi görüşlerim bunlar, seçim çok farklı olacak.”

Etiketler: