Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MEHMET İNEGÖL’DEN KARNE GÜNÜ MESAJI

MEHMET İNEGÖL’DEN KARNE GÜNÜ MESAJI
Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, sona eren 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılı sona ermesi ile birlikte ilimiz Mudurnu’da da yüzlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl de yayınladığı karne günü mesajı ile öğrencilere tatil tavsiyelerinde bulundu. Belediye Başkanı İnegöl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili öğrenciler; Güzel bir tatili hak ettiğinizi düşünüyorum ve ve hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde bol bol oyun oynamayı ve kitap okumayı ihmal etmeyin.

Sevgili veliler; sizler de çocuklarınızla beraber tüm yıl özveri ortaya koydunuz. Çocuklarımızın başarılarını, sadece karnelerinden, karnedeki notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Karneler, sadece dönem boyunca yapılan çalışmaların, gösterilen performansın neticesidir, başarının değerlendirilmesinde ise sadece bir araçtır. Unutmamalıyız ki karne, öğrencimizin değerini, şahsiyetini, kişiliğini ve zeka seviyesini belirleyecek bir gösterge değildir.

Kıymetli öğretmenler; çocuklarımızın eğitimi için verdiğiniz emeklere minnettarız. Dünyanın en şerefli ve ağır görevini ifa etmektesiniz. Ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak çalıştığınız için teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Etiketler: