Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti 3-0 için tam kadro sahada!

AK Parti 3-0 için tam kadro sahada!
Türkiye, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne hızla ilerlerken, AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural, seçim çalışmaları için gittiği Seyit Mahallesi ve Doğancı Köyü’nde sıkmadık el bırakmadı.


Yaklaşan tarihi seçimler için AK Parti teşkilatları da tam kadro sahada.   ‘Vakit Türkiye vakti’ ve ‘Vakit Bolu vakti’ sloganıyla sahaya inen AK Parti kadrolarına her gittiği yerde yoğun ilgi gösteriyor.

Seçim çalışmalarına Seyit Mahallesi ve Doğancı Köyü’nde devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için vatandaşlardan destek istedi. 

AK Parti’nin genç milletvekili adayı Metin Vural,  teşkilatlarla birlikte kapı kapı dolaşarak yeni dönem için destek istediği vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Muhalefet milletvekilinin Bolu’ya hiçbir katkısı olmadığına söyleyen Milletvekili adayı Metin Vural, Bolu halkının yeniden mecliste 3 AK Parti Milletvekili ile temsil edilmesi gerektiğini belirtiyor.

AK Partili vekil adayını destekleyen birçok vatandaş ise AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la “yola DEVAM” edeceklerini söylüyorlar.

Etiketler: