Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Fatih Metin Seyit ve Doğancı’da

Fatih Metin Seyit ve Doğancı’da
Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, seçim çalışmaları dolayısıyla Seyit Mahallesi ve Doğancı Köyü’ne ziyarette bulundu. Bakan Yardımcısı Metin, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için destek istedi.


24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara’daki programına ara vererek Bolu’ya gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Seyit Mahallesi ve Doğancı Köyü’nde vatandaşları ziyaret etti.  Milletvekili Adayı Metin Vural ve diğer partililerle sokak sokak, kapı kapı dolaşan Bakan Yardımcısı Metin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adayları için destek istedi. 

Gerçekleşen ziyaretlerde ayrıca Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Almanya’da yaşayan bir gurbetçiyle de sohbet etti. 49 yıldır Almanya’da yaşadığını söyleyen gurbetçi Hayati Seyis, AK Parti’den memnun olduğunu, Türkiye’ye oy kullanmak için geldiğini söyledi. Şuan Türkiye’nin Almanya’dan çok daha iyi durumda olduğuna ifade eden Seyis, “Geçmişte üzerimdeki gömleği hediye olarak Almanya’dan buraya getiriyordum. Şimdi ise buradan Almanya’ya götürüyorum. İnşallah milletçe yola devam edeceğiz” dedi. Gurbetçi Seyis’in söylediklerinden çok etkilenen Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, desteği ve duyarlılığı dolayısıyla Seyis’e teşekkür etti.

Etiketler: