Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Beyin Kanaması Geçirdi Hayata Yeniden Döndü

Beyin Kanaması Geçirdi Hayata Yeniden Döndü
Geçirdiği travma sonrası ölümcül beyin kanaması yaşayan 46 yaşındaki hastaya Özel Fatma Hatun Hastanesinde beyin ameliyatı yapıldı. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz tarafından acil ameliyata alınarak kanaması temizlenen Şenay Susuzlu, gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Bolu’da yaşayan 46 yaşındaki Şenay Susuzlu, Özel Fatma Hatun Hastanesinde yapılan operasyonla hayata döndü. Şiddetli baş ağrısı, baş dönmesi nedeniyle hastaneye başvuran Susuzlu’nun istenen beyin mr sonrasında  kafatası ve beyin arasında meydana gelen subdural hematom denilen beyin kanaması saptandı.

Özel Fatma Hatun Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yüksel Navruz tarafından acil ameliyata alınan Şenay Susuzlu’nun durumu hakkında doktoru şu açıklamayı yaptı:

“Travma sonucu subdural hematom dediğimiz bir kanaması vardı. Ameliyatla onu boşalttık baya büyük bir kanaması vardı. Acil bir durum olduğu için de acil olarak yatırdık ameliyatını yaptık. Şimdi ilaçlı medikal tedavilerini yapıyoruz. Biraz takibini sürdüreceğiz ondan sonra da bir sıkıntı kalmayacak.”

“HOCAMIZ BENİM HAYATA DÖNMEMDE ÇOK BÜYÜK BİR ŞANSTI”

Geçirdiği operasyon sonrasında sağlığına kavuşan Susuzlu, yaşadığı olayı ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Ben ilk önce doktoruma çok teşekkür ediyorum. Ani bir travma ile geldim ama karar verme yetkim bile olmadan hayata dönmem gerektiğini düşündüm. Ben doktoruma gerçekten çok teşekkür ediyorum.

 Hastanemiz, doktorlarımız gerçekten çok duyarlı. Ben yine söylüyorum Hocamız benim hayata dönmemde ki çok büyük bir şanstı. Benim karar verme mekanizmam dahi çalışmadan beni bu hastaneden dahi çıkartmadan bu ameliyatın gerçekleşmesinin öngörüldüğünü söylediler. Ve gerçekten bu bir teslimiyetti.”

“YAŞAMA DÖNMENİN TARİFİ YOK”

Hastane yönetimine ve doktoruna teşekkür eden Susuzlu, “ Çok mutluyum. Hocamızla tanıştığıma da çok mutluyum. Minnetlerimi de çok sunuyorum. Tarifi yok. Yaşama dönmenin tarifi yok.

Sağlık durumum şuan çok güzel. Kontrollerimiz inşallah bir netice verecek. Güzel rabbim de o güzel günleri görmeyi nasip edecek evladımla. Gerçekten ben minnettarım. Bu sözlerle dile gelebilecek bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Etiketler: