Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Adem Evcil’den adaylara çağrı

Adem Evcil’den adaylara çağrı
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, Köroğlu TV’de canlı yayınlanan Seçim Gündemi programının konuğu oldu.

Programda gazeteciler Rasim Özdemir ve Mehmet Ali Atalay’ın sorularını cevaplayan Adem Evcil, tüm partilerin 1. Sıra milletvekili adaylarına aynı platformda tartışma çağrısında bulundu. Böyle bir programı yapmaktan gurur duyacağını ifade eden Gazeteci Rasim Özdemir ise, bu çağrıyı diğer adaylara ulaştıracağını söyledi.

Geçmiş dönemdeki gibi siyasilerin bir araya gelerek tartışması gerektiğini ifade eden Adem Evcil, “Geçmiş dönemde siyasilerimiz otururdu, konuşurdu, Bolu ile Türkiye ile alakalı nasıl katma değer üretilir, bunu tartışırlardı. Ben Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı olarak, tüm siyasi partilerin milletvekili adaylarına çağrıda bulunuyorum. Buyurun oturup konuşalım. Tekrar tekrar söylüyorum. Hatta bir platform kurulsun, bütün vatandaşımızı da davet edelim bunu yapalım. Şahsımla aynı atmosferde bulunmak isteyen kim varsa, tekrar tekrar söylüyorum açık çek bir araya gelelim konuşalım.” diye konuştu.

Program sunucusu Gazeteci Rasim Özdemir ise diğer adaylarla konuşacağını, Adem Evcil’in bu isteğini ileteceğini, böyle bir programı yapmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. 

Etiketler: