Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAADET PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SAADET PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı İsa Sayın İsmetpaşa Caddesi ve Hastane Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

“EN BÜYÜK SORUN, KUTUPLAŞTIRMALAR”                                             

İsa Sayın yaptığı çalışmalarda, siyasi partilerin birbirinin düşmanı değil, en fazla rakiplabileceğini anlattı. Siyasette kutuplaştırıcı dile son verilmesi gerektiğini ifade eden Sayın; “Şu anda ülkemizin yaşadığı en büyük sorun, kutuplaştırmalar ve halk arasında beslenmeye çalışılan düşmanlık anlayışıdır. Bu seçimde ‘tamam inşallah’ diyeceğiz. Peki, neye tamam diyeceğiz? Bu kutuplaşmaya tamam diyeceğiz. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe tamam diyeceğiz. Yandaşlığa, partizanlığa, adam kayırmaya tamam diyeceğiz. Yolsuzluğa, rüşvete, iltimasa tamam diyeceğiz. Biz Saadet Partisi olarak, bu düzen değişecek diyeceğiz” dedi.

“KARDEŞÇE YAŞAYAN BİR TÜRKİYE KURACAĞIZ”

Mecliste temsil edilmeleri halinde üzerinde en çok duracakları konunun kardeşlik hukuku olduğunu dile getiren Sayın; “Kardeşçe yaşayan bir Türkiye kuracağız. Kaynakları gösterişe değil, üretime ayıracağız. Torpil kaldırılacak, liyakat esas alınacak. Emanete ihanet etmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Vatandaşın bilgisinin ulaşamayacağı hiçbir ihale ve sözleşme yapmayacağız. İdarede temel ölçütümüz hukukun üstünlüğü olacak. Hakça bölüşen bir sistem getireceğiz” vaadinde bulundu.

“İSRAF VE YOLSUZLUK HAD SAFHAYA ULAŞMIŞTIR”

Dış politikada büyük bir karmaşa yaşandığını vurgulayan İsa Sayın; “Ekonomi darboğaza girmiş, tarım ve hayvancılık bitirilmiştir. İsraf ve yolsuzluk had safhaya ulaşmıştır. İşsizlik artmış, borçlar ödenemez hale gelmiştir. Dış politikada büyük bir karmaşa yaşanmaktadır. Bir gün İsrail’e one minute diyoruz. Öbür taraftan Filistinli kardeşlerimizin orada yaşadığı zulümleri hiçbir şekilde engelleyecek bir çalışmanın içinde bulunmuyoruz. Milletin geleceği tüketime yönelik yatırımlar nedeniyle ipotek altına alınmıştır. ‘Yol, köprü, tünel yaptık’ diyorlar. Biz de diyoruz ki, geleceğimiz ipotek altına alınmadan da bunlar yapılabilirdi. ‘Okul yaptık, hastane yaptık’ diyorlar. Biz de diyoruz ki, üretime dönük tesisler yapılarak da bunlar yapılabilirdi.” şeklinde konuştu.

Etiketler: