Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TIP PERSONELİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

TIP PERSONELİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(AİBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Hastane Başhekimliği tarafından, Bolu Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen iftara, hastane çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Düzenlenen iftar programına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Ayaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Sameddin Gündüz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan da katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Ramazan ayının rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberliğimize kuvvet verecek bu iftar buluşmasında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve davetimize katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kurtoğlu, Bolu Belediye Başkanlığına da teşekkür ederek Başkan Alaaddin Yılmaz’a plaket takdiminde bulundu.

Etiketler: