Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA DURAK İMZAYI ATTI

MUSTAFA DURAK İMZAYI ATTI
Boluspor, geçtiğimiz sezon kadroda bulunan oyunculardan Mustafa Durak ile yeniden anlaşarak 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Dış transferde Darıca Gençlerbirliği’nden Gökhan Köstereli ve Hayrullah Bilazer’i kadromuza kattık. İç transferde ise geçtiğimiz sezon aramıza katılan, kamp dönemi görmeden lige başlayan ama yine de çok önemli katkı sağlayan, özellikle kişiliğini çok sevdiğimiz ve Sait Hocamızın olumlu raporu doğrultusunda da Mustafa Durak ile 1+1 opsiyonluk 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Mustafa Durak geçen sezona göre bu sezon daha iyi olacak. Daha fazla verim bekliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

“BU SEZON KAMPA TAKIMLA BAŞLAYACAĞIM”

Mustafa Durak ise “Ben öncelikle Başkanımız Necip Çarıkcı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Geçen sezon transfer döneminin son günlerinde Boluspor bana kapısını açtı. Başkanımızın söylediği gibi kamp dönemi geçirmedim. İnşallah bu sene çok farklı bir Mustafa Durak göreceğiz. Bu sezon kampa takımla başlayacağım. Umarım bu sene hem takım adına, hem benim adıma daha güzel geçer. Sait Hocamıza da teşekkür ediyorum. Beni tekrar takımda görmek istediği için. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Etiketler: