Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SEÇİM VAADİMİZ SAMİMİYET”

“SEÇİM VAADİMİZ SAMİMİYET”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayı Adem Evcil 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu. Evcil; “Milliyetçi Hareket Partisi müthiş bir teveccüh ile karşılanıyor. 18 gün gece gündüz uyumadan, durmadan çalışacağız ve bu işi başaracağız” dedi.

24 Haziran seçimlerine “Samimiyet” sloganı ile giriş yapan MHP Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, bunu kanıtlayan seçim çalışmalarına ilçelerde de devam etti. Gittiği her yerde herkes tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Evcil; “MHP güçlü olursa ülkemiz güçlü olacaktır” diye belirtti.

“BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”

MHP Bolu Milletvekili adayı Adem Evcil, Bolu’dan milletvekili çıkartacaklarını söyleyerek;  “Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim çalışmalarımıza yaklaşık 4,5 yıldır süregelen bir Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlığı sürecinden bu zamana zaten her gün seçim varmışçasına sokaktaydık, çalışmalar içerisindeydik. Hemen hemen 3-4’üncü gezdiğimiz ilçelerimiz var. Müthiş bir teveccüh ile karşılanıyor Milliyetçi Hareket Partisi. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin karşısındaki net tavrı ve duruşu ile genel başkanımıza genel başkanımız şahsında şahsımıza ciddi bir teveccüh var. Çok keyifli bir seçim çalışması yürütüyoruz. Vatandaşımız bu defa Milliyetçi Hareket Partisinden 1 milletvekili mutlaka çıkartacaktır. 3 milletvekilinin 3’ünü de Cumhur ittifakı MHP olarak alırsak hiç şaşırmayacağız. Harika bir çalışma, saha, bir gözlem var. Allah yardımcımız olsun. Biz çalışmaya, mücadeleye devam edeceğiz. İnandık bu işi başaracağız. Yaklaşık 20 bin kişinin elini sıkıp sarılmışızdır. Kırsal kesimde zaten liderlerin etkisini görüyoruz. Hangi partiden geldiniz diye soruyorlar. Biz de Devlet Bahçeli’nin partisinden geldik diye cevap veriyoruz. Sonra hoşgeldiniz diyorlar. Sarılıp kucaklıyorlar insanlar. Çok kısıtlı bir zaman 18 günlük bir zaman dilimi kaldı. 18 gün gece gündüz uyumadan, durmadan çalışacağız ve bu işi başaracağız” şeklinde konuştu.

“TÜM İLÇELERİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Evcil, vatandaşların ilçelerde teveccüh göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “5 ilçe 2 beldemizde ve merkezimizde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Seben ve Kıbrıscık ilçelerimiz kaldı. Önümüzdeki günlerde Seben ve Kıbrıscık ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Mudurnu’ya 4, Gerede’ye 3, Göynük’e 4sefer gittik. Mengen pazarında çok muazzam bir teveccüh ile karşılaştık. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık 1’inci, 2’inci turları geçtik 3’üncü, 4’üncü turlara gidiyoruz. Hatta birçok yerde iftar programlarına katılmaya başladık. Özellikle şehir merkezinde iftar programlarında ve sokakta esnaf ile sohbet ederken ya da kapı kapı gezerken sevgi gösterisi ile karşılaşıyoruz. Çok keyifli vakitler geçiriyoruz. Allah MHP’yi çok daha güçlü şekliyle temsil etmeyi nasip eder. MHP güçlü olursa ülkemiz güçlü olacaktır. İli ilçesi ve beldesiyle, genciyle, yaşlısıyla bu dönem MHP’den milletvekili çıkartama şansını vatandaşımızın bize vereceğinden toz zerresi şüphemiz yok. Çok yaklaştık. Allah nasip kısmet ederse başarıyla bu zorlu sınavı geçeceğiz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşımız eşit şartlarda değerlendirme fırsatı bulacaktır. Uzunca zamandır 2 tane Adalet ve Kalkınma Partisinin 1 tane Cumhuriyet Halk Partisinin 1 vekili var. Dolayısıyla 1 tane de Milliyetçi Hareket Partisinin 2 tane,3 tane milletvekili olursa MHP milletvekili çalışıyor mu çalışmıyor mu? Bunu net haliyle biz de görmüş olacağız vatandaşımızda görmüş olacak. En büyük seçim vadimiz samimiyet dedik. İnsanlara samimiyetle yaklaşıyoruz. Tüm ilçelerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor” ifadelerini kullandı.  

Etiketler: