Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUSTAFA ALLAR’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

MUSTAFA ALLAR’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI
AK Parti Gerede İlçe Başkanlığı asrın seçimleri olan 24 Haziran Seçimleri için çalışmalarına hız kesmeksizin devam ediyor.


24 Haziran’da yapılacak seçimlere az bir süre kala AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Seçim çalışmaları kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, İlçe Başkanı Ali Şafak, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Ve Kadın Kolları ile beraber, geçtiğimiz hafta Atatürk Bulvarı Alt ve Üst Cadde, Cumhuriyet caddesi, Terminal Civarı, H. Emin Efendi Caddesi, Hal pazarı, Çayboyu Caddesi, Turgut Özal caddesi ve Fatih Sultan Mehmet caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “ 24 Haziran Seçimleri, milletimizin, memleketimizin geleceği açısından son derece önemli bir dönüm noktası. Bundan önceki seçimleri siz değerli halkımızın desteğiyle kazandık, bu seçimlerde de rehavete kapılmadan, işi sıkı tutarak gece gündüz çalışmalıyız. 15 Temmuzda yapamadıklarını 24 Temmuz’da sandıkta yapmak için dolar ve kur üzerinden Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti hükümetini millete karşı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, milletimizin engin ferasetine güveniyoruz inşallah yolumuza hep beraber devam edeceğiz. Durmak Yok Yola Devam” diye konuştu.

Teşkilat olarak bütünlük içerisinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar ayrıca, “Milletvekili adaylarımız AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı, İlçe yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları olarak gece gündüz demeden, rehavete kapılmadan daha geniş kapsamlı çalışmalar yapacaklar. Asrın seçimi olan 24 Haziran seçimlerinde milletimizin iradesi çok büyük öneme sahip. Hem Cumhurbaşkanlığında hem de mecliste her zaman ki gibi sayıca üstün olmamız gerekiyor” dedi.

Etiketler: