Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayları İsa Sayın ve Davut Karahaydar

Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayları İsa Sayın ve Davut Karahaydar
24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayları İsa Sayın ve Davut Karahaydar Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.
Esnaflarla bir bir ilgilenen adaylar, onların sıkıntılarını dinledi ve ardından Saadet Partisi’nin projelerini anlattı. Milli Görüş hükümetleri döneminde açılan üretime ve istihdama yönelik tüm fabrikaların özelleştirme adı altında kapatıldığını ve halkın bilhassa genç vatandaşlarımızın işsizliğe mahkum edildiğini belirten Saadet Partisi Adayı İsa Sayın, bu konuda sorunları ve çözüm yollarını anlattı. Mevcut iktidarın 16 yılda memlekette tek bir fabrika yapmadığını, olanları da sattığını ifade eden Sayın, yeniden üretimi arttırıcı ve işsizliği azaltacak yatırımların Saadet Partisi iktidarında yapılacağını belirtti.
“İTHALAT ENDEKSLİ POLİTİKALAR ÜRETİCİYİ BİTİRİYOR”
Davut Karahaydar, halkın Saadet Partisine olan güveni olduğunu belirterek; “İthalat endeksli politikalar üreticiyi bitiriyor. Vaktiyle milli görüş iktidarında tüm vatandaşlar emeğinin karşılığını aldı. Tohumun ithal edilmediği bir Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi bugün de mümkün. Halkın Saadet Partisine olan bu teveccühü; Saadet Partisine olan güveni ve Milli Görüş iktidarına olan özlemi ortaya koymaktadır” dedi.