Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı
MHP Bolu Milletvekili adayı ve aynı zamanda Boluspor yönetim kurulu üyesi olan Ferhat Bağcı, Bolu’da stadyum sorununun biran önce çözülmesi gerektiğini belirterek, “24 Haziran seçimleri sonrası seçilsem de seçilmesem de bu işin takipçisi olacağım” dedi.
Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziranda başarılı olması için çalışan Bolu Milletvekili adayı Ferhat Bağcı vatandaşların sorunları ve taleplerini dinliyor. Bağcı, kendisinin aynı zamanda Boluspor yöneticisi olması nedeniyle Boluspor taraftarlarıyla karşılaştığı zaman stadyum konusunun gündeme geldiğini belirterek “24 Haziran seçimi sonrası artık Bolu’nun daha modern bir stada kavuşması için var gücüyle çalışacağım” diye konuştu.
İkinci sıra adayı olmasının stadyum konusunu takip etmesi için bir engel olmadığını belirten Ferhat Bağcı, “Biz şu anda cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 24 Haziranın hemen ardından ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan bu ittifak inşallah Bolu’da ki stadyum sorununu da çözecek. Ben Ferhat Bağcı olarak buradan söz veriyorum bu işin takipçisi olacağım.” ifade etti.