Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP Heyeti kapı kapı dolaşıyor

CHP Heyeti kapı kapı dolaşıyor
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden ilçelerde ve il merkezinde devam ediyor.


24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, çalışmalarına il merkezi ve ilçelerde devam ediyor. Çalışmalara CHP Bolu Milletvekili adaylarının yanı sıra CHP İl Başkanı Kazım Karsu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret eden CHP heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği çalışmalarda halkın yoğun ilgisi CHP heyetini sevindirirken, CHP’liler gösterilen alakadan dolayı seçimlerde umutlu olduklarını belirttiler. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen seçim çalışmalarında CHP Bolu heyeti Bolu Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Seçim çalışmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Karsu, halkın ilgisinin kendilerine güç verdiğini belirterek, “24 Haziran seçimlerinde beklentilerin çok üstüne çıkacağımıza inancımız tam. Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettiğimiz her yerde halkın gözündeki bıkkınlığa şahit oluyoruz. Onlar da artık bir değişimin gerekli olduğuna inanıyor ve bizlerle sıkıntılarını paylaşıyorlar. Umuyoruz ki halkımızın isteğini 24 Haziran’da sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak yerine getireceğiz. Bolu TAMAM diyor, Türkiye TAMAM diyor. Millet için geliyoruz” diye konuştu.

CHP Bolu İl Örgütü seçim çalışmaları içerisinde ayrıca CHP Bolu Eğitim Koordinatörü Çiğdem Ulusoy tarafından sandık görevlilerine eğitimler veriliyor. Sandık güvenliğine önem veren CHP Bolu heyetinin seçim çalışmalarına il merkezi ve ilçelerde aralıksız devam edecekleri öğrenildi.

Etiketler: