Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN’DAN ARZU AYDIN’A CEVAP

TANJU ÖZCAN’DAN ARZU AYDIN’A CEVAP

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti 1. sıra adayı Arzu Aydın’ın Mudurnu’daki bir toplantıda, “Kesme şekeri ezerim, üstüne bade ekerim. Damadımın kahrını, kızım için çekerim” sözleriyle kendisini hedef almasının ardından, “Ben her zaman gururla Mudurnu’nun Taşkesti ilçesinin damadıyım diye hep söylüyorum.  O bölge için damatlar özeldir. Bunu herkes bilir. Aslında Arzu Aydın hanımefendi bizim tanıdığımız sevdiğimiz benim hem meslektaşım hem de ben CHP  il başkanıyken partimize üye olarak kaydettiğimiz, üye olarak önemli çalışmalara imza atmış birisidir. Kendisi aktif de bir üyemizdi. Her çalışmamıza katılırdı”  dedi.

CHP heyetinin Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyareti sırasında gazetecilerin Arzu Aydın’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaların sorulduğu CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, “Ben gururla her zaman söylüyorum. Mudurnu’nun Taşkesti ilçesinin damadıyım diye. O bölge için damatlar özeldir. Bunu herkes bilir. Hiçbir zaman damadı kahır olarak görmezler. Damat demek evlat demek derler” dedi.

“KENDİSİ AKTİF BİR ÜYEMİZDİ”

“Arzu hanım hanımefendinin neden bu sözleri söylediğini de anlayabilmiş değilim. Aslında Arzu Aydın hanımefendi bizim tanıdığımız sevdiğimiz benim hem meslektaşım hem de ben il başkanıyken partimize üye olarak kaydettiğimiz, üye olarak önemli çalışmalara imza atmış birisidir. Kendisi aktif de bir üyemizdi. Her çalışmamıza katılırdı. Biz kendisinden memnunduk ancak neden 10 sene önce bizi bırakıp AK Parti’ye gittiğini de anlayabilmiş değiliz. Kendisinin Atatürkçü aydın ve Laik bir insan olduğunu biliyoruz. Ailesinin partimizin en köklü ve temel ailelerinden bir olduğunu biliyoruz. Bizim amacımız 3-0 yapmak, Cahit beyi de meclise taşımak istiyoruz. Cahit bey olmadığı takdirde yine 3-0 olacak. Bolu’dan meclise Atatürkçü sosyal demokrat kafalı insan Bolu’yu mecliste temsil edecek. Bu da çok güzel bir durum.”

ARZU AYDIN NE DEMİŞTİ?

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, Mudurnu’da partisinin vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda, Mudurnu’nun damadı olan CHP Milletvekili Tanju Özcan’ı kastederek, “Kesme Şekeri ezerim, üstüne bade ekerim. Damadımın kahrını, kızım için çekerim. Hani o ben sizin damadınızım deyip deyip seçimden seçime gelen, başınızı ağrıtan bir insan var ya. Bakın unutmayın o damat. Ama biz sizin evladınızla buraya geldik. Biz sizin oğlunuz Metin Vural'la buradayız. Bu bölgenin, bu toprakların çocuğun. Hiç bir yere gitme, bir daha buralara gelmeme gibi bir şansı yok. O yüzden Taşkesti'den, Mudurnu'dan ciddi destek bekliyoruz” diye konuşmuştu.

 

Etiketler: