Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İYİ Parti BOLU

İYİ Parti BOLU
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ isimli proje kapsamında Türkiye’yi dolaşan parti otobüsü Bolu’ya geldi.


 Valilik önünde konuşlanan otobüste partililer gün boyu vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Proje Koordinatörü Fatih Şeker, yaptığı açıklamada “Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmak” dedi.
İYİ Parti’nin ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ projesi kapsamında parti otobüsü Bolu’ya geldi. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından il il gezerek halkın sorunlarının dinlenmesi için tahsis edilen parti otobüsü Valilik önünde konuşlandı. Burada İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, ‘Anlat Hemşehrim Dertleşelim’ Proje Koordinatörü Fatih Şeker, milletvekili adayları ve partililer vatandaşlara kulak vererek, istek, talep ve şikayetleri not aldı.
Burada bir konuşma yapan İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “Şu anda Bolu’da ‘Anlat hemşerim, dertleşelim’ adı altında genel merkezden gelen arkadaşlarımızla beraber siz Boluluların problemlerini önerilerini dinleyip not alıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in açıkladığı milletle sözleşme vaatleri aslında sizlerin ‘Anlat hemşerim, dertleşelim’ otobüsünde doldurduğunuz anketlerle, fikirlerle oluşturuldu.” ifadelerini kullandı.
“HEDEFİMİZ SUSAN TÜRKİYE’Yİ KONUŞTURMAK”
“Anlat hemşerim, dertleşelim” projesinin koordinatörü olan Fatih Şeker de hedeflerinin susan Türkiye’yi konuşturmak olduğunu belirterek, “ İyi Parti, Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir harekettir. 16 yıldır, iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef insanlar fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale geldi. Bizler bu durum karşısında, sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarını dinleyip ortak çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır.
Türk Milleti artık sahipsiz değildir. İyi Parti, Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkeyi gerçek sahipleri ile yönetmeye taliptir. Gelin birleşelim, güçlenelim ve mutlu bir Türkiye olalım.” dedi.
Son olarak İyi Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Aydın konuştu. Aydın, “‘Anlat hemşerim, dertleşelim’  projesi kapsamında faaliyet gösteren otobüsümüz Bolu’da. 6 aydır tüm Türkiye’yi gezen otobüsümüz, herkesin dertlerini dinliyorlar ve partimizin seçim bildirgesinin hazırlanmasında yardımcı oldular. Seçim bildirgemiz halkımızın bütün kesimlerini kucaklayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmıştır.” diye konuştu.

Etiketler: iyi parti genel merkezi