Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Yeniçağa, istikrar için AK Parti diyor”

“Yeniçağa, istikrar için AK Parti diyor”
AK Parti Bolu Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Metin Vural, AK Parti Teşkilat Mensuplarının da yoğun katılımıyla seçim çalışmalarını Yeniçağa’da sürdürdü. Metin Vural, “Yeniçağlılar, istikrar ve büyümenin devamı için AK Parti diyorlar” dedi.

İlçe Pazarı ve esnaflarını ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayları, Yeniçağlılardan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde destek istediler.

Yeniçağa ziyaretiyle ilgili olarak değerlendirmede bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural, Yeniçağa'da vatandaşlardan gördükleri ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yeniçağlıların istikrarın ve büyümenin sürmesi için AK Parti ile yola devam dediklerini belirten AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural; "Bugün AK Parti Ailesi olarak Yeniçağa ilçemize geldik. Burada pazaryeri ve esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ve şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki vatandaşlarımız istikrarın ve büyümenin sürmesi için AK Parti İle devam diyorlar. Çünkü halkımız; 16 yıllık iktidarı boyunca ekonomiyi büyüten AK Parti'nin, ekonomik büyümenin sonucunda ortaya çıkan nimetleri halkla paylaşmayı vazife edindiğini ve bunu da gerçek hayata yansıtmayı başardığını bilmektedir. AK Parti iktidarı öncesi Asgari Ücret 184 lira iken 2018 yılında 1.603 lira oldu. Yani AK Parti iktidarları süresinde asgari ücretler yaklaşık dokuz kat arttı.  AK Parti ülke olarak yaşadığı refah artışını her zaman vatandaşlarına hissettirmiş, yapılan ücret artışları ile çalışanını hiçbir zaman enflasyon altında ezdirmemiştir.  2002 yılında 257 TL olan Emekli Aylıklarını 16 yıllık iktidarı boyunca yaklaşık 5 kat yükselterek 2018 yılında 1570 TL’ye çıkartmıştır. Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere Bin lira ikramiye verilmesi de AK Parti tarafından alınan bir karardır. Bu artış özellikle düşük gelirli grup olan emeklilerimizin gelirleri üzerinde önemli bir ek kaynak olacaktır. Ve yine AK Parti iktidarları öncesi 20 lira olan 65 yaş aylığı, bugün 500 lira olmuştur. İşte tüm bunları bilen Halkımız ve Yeniçağlılar, istikrar ve büyümenin devamı için AK Parti diyorlar" dedi.

Etiketler: