Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GAYRET: TEMEL ATMA TÖRENİNE HALKIMIZ DAVETLİDİR

GAYRET: TEMEL ATMA TÖRENİNE HALKIMIZ DAVETLİDİR
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı duyurdu. Gayret; “Ülkemize Bolumuza Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diler tüm Bolu halkını temel atma törenimize davet ederiz” dedi.

BESOB Başkanı Tahir Gayret TOKİ tarafından inşası yapılacak Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesinin Ocak ayında projesinin ihale edildiğini hatırlatarak, “Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Sekretaryasını yürüttüğü Bolu ilindeki mevcut küçük sanayi siteleri içerisinde yer alan ve il merkezinin değişik yerleşim bölgelerinde ruhsatsız veya sağlıksız yapılardan oluşan işyerlerinde zor koşullar altında ticari faaliyetlerini yürüten Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bolu Ticaret Sanayi Odası üyelerinin, 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunu, 5393 sayılı Belediye Kanunu uyarınca TOKİ tarafından inşa edilecek Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi için TOKİ-Valilik-Belediye-BESOB-Bolu TSO ile beraber 2012 yılında protokol tanzim edilmişti.

2018 yılının Ocak ayında proje ihale edilmişti. Bu vesile ile 2 Haziran Cumartesi günü Saat:13.00’de şantiye alanında Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılacağı temel atma töreni yapılacaktır.

Ülkemize Bolumuza Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diler tüm Bolu halkını temel atma törenimize davet ederiz.”

 

Etiketler: