Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü yağmur yağışı uyarısı

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü yağmur yağışı uyarısı
Bolu Valiliği’nin dün basın yoluyla duyurduğu ve dün akşam saatlerinde gerçekleşene ‘kuvvetli yağış uyarısı’nı Milli Eğitim Müdürlüğü bugün tarihi ile okul ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderdi. Dün yaşanan yağışlı havaya okullar bugün gerçekleşecekmiş gibi önlem aldılar.
Ülke genelinde etkili olan sağanak yağışlar sonrası birçok ilde sel felaketi meydana gelmiş, bu felaketlerden ilimizdeki vatandaşların da karşı karşıya kalmaması için Bolu Valiliği uyarılarda bulunuyor. Olası sel felaketlerine karşı yapılan bu uyarılara Bolu Valiliği tarafından basın yoluyla il geneline duyurulmaya çalışılırken Milli Eğitim Müdürlüğü de kendilerine bağlı kurumlara bu tür uyarıları iletiyor. Ancak Bolu Valiliği tarafından son yapılan 28.05.2018 tarihli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı 29.05.2018 tarihli olarak il genelindeki tüm okullara acil koduyla gönderildi.
Okullara ulaşan bu uyarının, basına iletilmemesi sonrası bilgi aldığımız Bolu Valiliği’nden uyarının 28.05.2018 tarihli uyarı olduğu bilgisi alındı.



Etiketler: