Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti teşkilatları tam kadro sahada

AK Parti teşkilatları tam kadro sahada
24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti, tüm teşkilat mensupları ile sahaya indi.


Seçim çalışmalarına İzzet Baysal Caddesi üzerinde başlayan, AK Partililer, Pazar yerinde Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

HABER: MEHMET FATİH YALINIZ 

AK Partinin seçim çalışmalarına, AK Parti Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, Metin Vural, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Partililer, hep birlikte parti binasından hareket ettikten sonra esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istediler.

Esnaf ziyaretlerinin ardından, Pazar yerine giden AK Partililer, burada vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldiler.

Yapılan seçim çalışmaları ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kavgasız gürültüsüz bir seçim süreci geçirmeyi ümit ettiğini kaydetti. Doğanay, “Öncelikle alınan seçim kararı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Aynı zamanda AK Parti Teşkilatları açısından ve tüm partiler açısından hayırlı olsun. İnşallah kavgasız gürültüsüz, bir seçim sürecini hep birlikte geçiririz diye ümit ediyorum. Çünkü ülke olarak buna ihtiyacımız var.

Biz bugün itibariyle vakit Türkiye vakti, vakit Bolu vakti diyerek yola çıktık ve yola devam ediyoruz. Şu an itibariyle Bolu Merkez’deyiz. Hemen önceki gün Mudurnu, Taşkesti ve Göynük’e gittik oraya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız geldi, ziyaretimizi onla birlikte yaptık. Aday tanıtım toplantımızı da yaptık. Aday tanıtımımıza Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş da katıldılar. Bugün itibariyle de, üç milletvekili adayımızla birlikte inşallah tüm teşkilatlarımız içinde bu yoğunlukta Pazar yerini ziyaret ediyoruz.

Biz milletimize inanıyoruz, milletimize güveniyoruz. 17 yıldır milletimiz bizi mahcup etmedi, biz de milletimize mahcup olmamak için gecemizle, gündüzümüzle, elimizden geldiği kadar gayret ediyoruz, çaba sarf ediyoruz. 25 Haziran sabahı güneş ülkemizin üstüne farklı bir şekilde doğacak. Tüm dünyanın Türkiye ile uğraştığı bir dönemde aziz milletimiz o zor zamanlarda her zaman verdiği kararı 24 Haziran’da bir kez daha verecektir diye düşünüyorum. İnşallah ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olur diyorum.”

“Milletin ümidi yine AK Parti”

Doğanay açıklamasının devamında, milletin AK Partiye olan ilgisinin yine her zamanki gibi olduğunu ifade etti. Doğanay şöyle devam etti; “Gerek ilçelerimizde, gerekse merkezde vatandaşımızın bize karşı tavrı her zaman olduğu gibi. Milletin ümidi yine AK Parti. Onun dışında fazla inanılacak bir durum da yok. Hepimizi görüyoruz, olanı biteni, gel bakalım Muharrem dedikten sonra bisiklete bindi, emlakçı emlakçı dolaşıyor, külliyeyi satacak yer arıyor. Bir taraftan baktığınızda da İP var, onun durumu zaten ortada diyecek söyleyecek çok şey yok. Diğer taraftan Karamollaoğlu, o da meydanlara çıkmış, bu ülkede hızlı trene gerek yok, şehir hastanelerine gerek yok, bu ülkede dünyanın en büyük havaalanlarından biri İstanbul’a yapılıyor, buna gerek yok diyerek, Türkiye’yi yine eski karanlık günlerine çevirmeye çalışıyorlar. Ama şunu bilsinler ki, Türk milletinin biz yanında olduğumuz sürece, çalıştığımız sürece bize diz çöktüremeyecekler. Dik çökmeyeceğiz, yıldıramayacaklar yılmayacağız. Cumhurbaşkanımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz.”

Etiketler: