Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Dörtdivan Futbol Turnuvası başlıyor

Dörtdivan Futbol Turnuvası başlıyor
Dörtdivan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “ Dörtdivan Belediyesi Geleneksel 3. futbol Turnuvası 2018 “ 16 Haziran ve 26 Ağustos 2018 tarihleri arsında Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksinde oynanacak.

Dörtdivan Belediyesi Geleneksel 3. Futbol Turnuvası 2018 Tertip komitesi tarafından hazırlanan Futbol turnuvası Katılım Şartları ise şöyle:

KATILIM ŞARTLARI

1. Turnuvaya Dörtdivan Nüfusuna kayıtlı ya da son 1 (Bir) ay içinde Dörtdivan’ da ikameti devam eden 16 yaş üstü tüm kişiler katılabilir. (16-18 yaş aralığındaki sporcular veli izni ile turnuvada yer alabilir. Tamamı bu yaş aralığında olan sporcuların oluşturduğu takımlar turnuvaya dâhil edilmeyecektir)

2. Takımlar en az 16 en fazla 24 kişiden oluşacaktır.

3. Katılım belgesinin tesliminden sonra takım listelerinde değişiklik yapılamaz.

4. Takımlara siyasi mesaj içeren, küfürlü, pornografik, hukuka ve ahlaka aykırı, kişi veya kurumları rencide edici vb. isimler ile “DÖRTDİVAN SPOR” ismi konulamaz. Tertip komitesinin uygun bulmadığı takım isimleri değiştirilir, aksi halde o takım turnuvada yer alamaz.

5. Takımlarda lisanslı ya da lisanssız tüm sporcular yer alabilir.

6. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartı ile üç yabancı oyuncu oynatılabilir. (Dörtdivan nüfusuna kayıtlı olmayıp son 1 ay içinde Dörtdivan’ da ikameti devam edenler yabancı statüsüne girmez)

7. Son Başvuru Tarihi : 8 Haziran 2018 - Cuma

8. Başvuru Ücreti : Her Takım İçin 1.000 TL (Bin Türk Lirası) dır.

9. Gerekli Belgeler;

a. Nüfus Cüzdan Fotokopisi

b. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf

c. Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgâh)

d. Sağlık Raporu (Madde 3.3)

Etiketler: