Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Adaylar Gerede Teşkilatını ziyaret etti

Adaylar Gerede Teşkilatını ziyaret etti
Bolu AK Parti 27. dönem milletvekili adayları geçtiğimiz günlerde parti teşkilatı ile birlikte Gerede’yi ziyaret etti.


AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili aday listelerinin açıklanması ile birlikte seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Bolu İl Teşkilatı, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve 27. dönem AK Parti Milletvekili Adayları Arzu Aydın, Milletvekili ve 2. Sıra adayı Fehmi Küpçü, Metin Vural ve İl Yönetimi Gerede İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Başkanı Ali Şafak ve çok sayıda partili adaylarını coşkuyla karşıladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak ve partililer milletvekili adaylarına hayırlı olsun temennilerini ileterek şunları söyledi: “Bizler teşkilat olarak hazırız. Seçim kararının alınmasıyla çalışmalara başladık. Bu seçimlerin öneminin bilincindeyiz. 24 Haziran’da ilçemizde sandıklardan güçlü bir sonuçla çıkmaya hazırız. Rabbim bu kutlu yolda yardımcımız olsun. Hemşerilerimizin AK Parti’ye, Cumhurbaşkanımıza ve bizlere olan sevgi, güven ve desteklerinin tam olduğunu görüyoruz bu vesile ile vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz Seçimlerin ve adaylarımızın hayırlı olmasını diliyoruz.”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise, “İnşallah inanıyor ve milletimize güveniyoruz ki milletvekili adaylarımızla birlikte Rabbimin de yardımıyla 24 Haziran akşamı, ilkleri Bolu’da başaran bu teşkilatlarımız ve tüm teşkilatlarımız, 3 adayımızı da Milletvekili olarak meclise gönderecektir” ifadelerini kullandı.

Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü de yaptığı konuşmada, “Rabbim bugüne kadar bu hareketi hiç mahcup etmedi. Çünkü AK Parti siyasetinin merkezinde hep bu aziz milletimiz oldu. 24 Haziran’da da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte bu sürecin daha sağlıklı yürüyeceğine inanıyorum. Geredeli bir kardeşiniz, evinizin bir oğlu olarak Gerede için Bolu’ muz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve halkımıza hizmet edeceğiz, Gerede her seçimde üzerine düşeni yapmıştır ve bu seçimde de inanıyorum ki yapacaktır” dedi.     

Bolu’da bir kadın milletvekili adayının çıkmasının önemine değinen 1. sıra adayı Arzu Aydın ise,“Bugün sizlere Vekil Adayı olarak e hitap etmeme imkân veren Allah’ıma şükrederek sözlerime başlamak istiyorum. Bu mübarek topraklarda Bismillah diyerek seçim çalışmalarımıza başladık ve bu mübarek toprakların da seçim çalışmalarımıza bereket getireceğine inanıyorum. Bu süreç içerisinde hem şahsımızın hem de Partimizin yanında çok dik durdunuz. Gerede teşkilatının dik ve omurgalı duruşunu temayüllerde gördüm. Ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve duası bize güç katacak Bolumuz için 3-0 yaparak meclise gitmek istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural aday listelerinin açıklanması ile çok heyecanlandıklarını belirterek şunları söyledi:  “Ben öncelikle şunu ifade etmek istiyorum; 2001 yılında bu partiyi kurarken, Sayın Genel Başkanımızın teveccühleri ile o dönemde kurucu gençlik kolları başkanı olarak görev yapmıştım. Ardından memurluk hayatına geçmeme rağmen teşkilatımdan asla kopmadım. Ben inanıyorum ki; O, 3 Kasım ruhuyla 24 Haziranda da 3-0’ı alacağız. Bunu başaracak bir teşkilat gücüne sahibiz.”

Etiketler: