Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu’da 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su ihalesi

Bolu’da 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su ihalesi
BOLU'da, 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama alanı ruhsat için ihaleye çıktı. 12 Haziran'da yapılacak olan ihalenin bedelleri 75 bin ile 1 milyon lira arasında değişiyor.
Bolu kent merkezinde 2 bin 335 ve 2 bin 598 hektar, Mengen ilçesinde 4 bin 800 hektar, Mudurnu ilçesinde 3 bin 263 ve 2 bin 648 hektar olmak üzere 5 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı alanın, ruhsat haklarının devri için açık artırmayla ihalesi gerçekleştirilecek. Bedelleri 75 bin ile 1 milyon lira arasında değişen sahalar için 12 Haziran günü saat 14.00'te ihale yapılacak. Sahaların geçici teminat bedeli ise 22 bin 500 ile 300 bin lira arasında değişirken, ihaleye girmek isteyenler Bolu İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan ihaleden en geç yarım saat önce tekliflerini İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü'ne verecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Bolu İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, "Bunlar prosedür gereği yapılması gereken ihaleler. Bu alanlarda 3 yıl içerisinde herhangi bir işlem yapmadığı için prosedür gereği ihaleye çıkıldı. İhale şartları ise, bizim normal ihale sürecinde uyguladığımız şartlar" dedi.

Etiketler: