Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanı Faruk Özlü

Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanı Faruk Özlü
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay 31’inci Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü etkinlikleri hakkında açıklamada bulundu. Doğanay; “Göynük’teki programa Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü beyefendi katılacaklar.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleşecek 31’inci Akşemseddin Hazretlerini Anma Günü programı dolayısıyla AK Parti Bolu milletvekili adayları ile birlikte Göynük’e gideceklerini söyleyen İl Başkanı Nurettin Doğanay, ayrıca Göynük’lü vatandaşlar ile buluşup sorunlarını dinleyeceklerini kaydetti.
Doğanay; “Her yıl geleneksel olarak düzenlenmiş olan Akşemseddin’i anma günleri programı Allah nasip ederse başlıyor. Tabi ki bu programla alakalı öncelikle biz buradan mevcut milletvekili adaylarımız ile birlikte Göynük’e gideceğiz. Kısmet olursa Göynük’lü hemşerilerimiz ile buluşacağız, onlarla sohbet edip sorunları, dertleri varsa dinleyeceğiz. Bununla beraber de günün öznesi olarak da Göynük’teki programa Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü beyefendi katılacaklar. Düzceli bakanımız ama biz kendisine Bolunun da bakanı diyoruz bölgemizin bakanı aslında. Her gittiğimizde kapısını çaldığımızda yardımcı olan bölgeyi de sahiplenen hatta Bolu’yu da sahiplenen bakanımız. Yarın kısmet olursa bakanımız ile birlikte Allah nasip ederse Göynük’te olacağız. Orada akşam bir iftar programı da düzenlenecek ona da katılacağız.” şeklinde konuştu.