Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SPORUN BAŞKENTİNE YAKIŞAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ

SPORUN BAŞKENTİNE YAKIŞAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ
Dörtdivan Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Kemal Açıkgöz Öğrencileri için hazırladığı tenis kortu ile dikkatleri üzerine çekti. Hazırladığı kortunun açılışına büyük ilgi gösteren Dörtdivan Protokolü Açıkgöz’ü tebrik etti ve destekleyeceklerini ifade etti. Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Açıkgöz’e Başarı belgesi verdi.


Ülkemizde her yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Haftası Etkinlikleri Dörtdivan ilçesinde de çeşitli faaliyetlerle kutlandı. Masa tenisi ve futbol turnuvaları ilgi çekerken Dörtdivan Anadolu Lisesinde düzenlenen Tenis turnuvası ise büyük ilgi çekti. Turnuvanın final maçını izlemeye gelen Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Tuncay Demirtaş yapılan organizasyona büyük ilgi gösterdi.

Dörtdivan Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Açıkgöz’ün okul imkanlarıyla yaptığı ve bire bir olan Tenis Kortu Açıkgöz’e Başarı Belgesi getirdi. Düzenlenen turnuva sonrasında Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Açıkgöz’e Başarı belgesi verdi ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Kaymakam Tutkan turnuvanın finaline çıkan öğrencilere ise birer adet tenis raketi hediye etti.

“ALAADDİN YILMAZ BENİ HEYECANLANDIRDI”

Uzmanlık alanının tenis olduğunu dile getiren Açıkgöz, “Bolu Sporun Başkenti olacaksa her karışında spor yapılmalı diye düşünüyorum”  ifadelerine yer veren Açıkgöz şu şekilde devam etti, “bolu Abnat İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu mezunuyum. Beden Eğitimi ve Antrenörlük Eğitimini çift ana dal yaparak beraber bitirdim ve ardından Öğretmenliğe başladım. İstanbul Silivri Ortaokulunda 6 yıl görev yaptım. Görev yaptığım bu süre içerisinde Silivri ilçesinde tenis branşındaki boşluğu gördüm ve oraya yöneldim. Üniversiteden de Tenis uzmanlık olarak mezun olmuştum. Öğretmenlik yaptığım sürece bir çok öğrenciye ve özel ders isteyenlere eğitim verdim. Tayinimi Bolu’ya istedikten sonra aynı düzeni burada kurmak istedim ama beni en çok motive eden ve heyecanlandıran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. Bolu’nun her yerinde “Sporun Başkenti” ifadesini duyduğumda bu işi çok daha kolay yapabileceğimi fark ettim. Bolu eğer Türkiye’nin en önemli spor kenti olacaksa bu sadece Bolu merkezde değil ilçeleri ile beraber her karışında olmalı diye düşündüm. Bu süreçte bana destek olan ve yaklaşık bir ay önce emekli olan okul müdürümüz Basri Karadas, vekaleten okul müdürümüz olmasına rağmen bize çok destek olan Sema Erdal ve yapım süreci de dahil bu kort yapılırken beni hiç yalnız bırakmayan, emeği büyük olan Biyoleji Öğretmenimiz Aydoğan Yavaş ayrı bir şekilde teşekkür etmem gerektiğini hissediyorum.

“SAYIN TUTKAN BENİ ONURLANDIRDI”

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’dan Başarı belgesi alan Açıkgöz,” gerçekten beklediğim bir belge değildi sayın Kaymakamımız beni onurlandırdı. Bundan sonraki süreçte bana taktim edilen Başarı belgesinin karşılığını vermek için çabalayacağım. Sadece okulumuzda kendi aralarında tenis oynamaları için değil turnuvalarda derece getirmeleri için yaptığımız bu korta inşallah önümüzdeki dönemlerde Türkiye şampiyonluğu ile döneceğiz.” İfadelerine yer verdi.

    

Etiketler: