Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI! BU 3 GÜNE DİKKAT…

BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI! BU 3 GÜNE DİKKAT…
Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; Önümüzdeki 2 gün boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların Bolu dahil bir çok ilde etkili olması bekleniyor. Genel müdürlük internet sitesinden ‘son dakika’ uyarısı ile ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun yarından (25. Mayıs 2018 Cuma) itibaren batı bölgelerimizden başlayarak yeni yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz’in ve Doğu Anadolu’nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

26 Mayıs Cumartesi günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimi ile Doğu Anadolu’nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

27 Mayıs Pazar günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimi, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile, Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların önümüzdeki hafta içi Pazartesiden Cumaya kadar yine iç bölgeler ile doğu bölgeler ağırlıklı gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

Cuma ve Cumartesi günü tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların İç Ege’de (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Manisa, Denizli, Muğla ile İzmir ve Aydın illerimizin iç kesimlerinde) Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde (Isparta, Burdur ve Antalya’nın iç kesimleri) Eskişehir, Bilecik, Bolu ve Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Etiketler: bolu hava durumu