Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi | bolu

Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi | bolu
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Keyifli söyleşide Yılmaz, öğrencilere kendi yaşam hikâyesini anlattı, belediye çalışmaları ve şehrin gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi, merak edilenleri yanıtladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Başkan gençlerle buluşuyor” adlı söyleşilerine bu hafta Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çarşamba günü yaptığı keyifli söyleşide, öğrencilere kendi hayatını anlatarak, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirdi ve soruları yanıtladı.

Öğrencilerden 2 istekte bulundu

Okul yıllarına ilişkin konuşan Başkan Yılmaz, zor şartlar altında okuduğunu, öğretmenlerinin de kendisinin bugünlere gelmesinde çok büyük desteklerinin olduğunu kaydetti. Yılmaz, öğrencilerden bazı isteklerinin olduğunu belirterek, “Gençler sizlerden 2 şey istiyorum: Birincisi kendinizi çok iyi geliştirmeniz, iyi eğitim almanız ve geleceğe umutla bakmanızdır. Çünkü bu ülkenin aydınlık yarınları sizlersiniz. İkincisi olarak da öğretmenlerinizin kıymetini bilmeniz ve her zaman onlarla irtibatınızın devam etmesidir.” dedi.

Bolu’nun gelecek vizyonunu anlattı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilere Bolu’nun gelecek hedeflerinden de bahsetti. Bolu’nun turizm, spor, sağlık ve üniversite şehri olacağını vurgulayan Yılmaz, “Bu hedefler doğrultusunda, çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Son 14 yılda önemli mesafeler kat ettik. Ancak daha çok yolumuz var. İnşallah Bolu’muzu dünyanın yaşanılabilir ilk 10 şehir arasına sokacağız” diye konuştu.

Soruları yanıtladı

Başkan Yılmaz ayrıca, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle cevaplayan Yılmaz, daha sonra söyleşisini tamamlayarak okuldan ayrıldı.