Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’DA MHP’NİN 1’İNCİ PARTİ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“BOLU’DA MHP’NİN 1’İNCİ PARTİ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Bolu Milliyetçi Hareket Partisi 2. sıra Milletvekili adayı Ferhat Bağcı milletvekili aday gösterilmesi, seçim çalışmaları ve 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin genel durum değerlendirmesinde bulundu. Bağcı; “Ben bu seçimin çok farklı olacağını, Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisinin 1’inci parti geleceğini düşünüyorum bunun için çalışacağız.” dedi.

Bolu MHP 2. sıra Milletvekili adayı Ferhat Bağcı, aday gösterilmesinin ötesinde önemli olanın Bolu’ya ve partisine nasıl faydalı olurum kısmı olduğunu belirtti. “Girmediğimiz ev çalmadığımız kapı kalmayacak” diyen Bağcı halk tarından bir ivme kazandıklarını ifade etti.

Ferhat Bağcı, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Aday gösterilsem de gösterilmesem de sıralamanın benim için bir önemi yok. Ben Milliyetçi Hareket Partisinde nasıl faydalı olurum, Bolu’ya nasıl faydalı olurum, biz Bolu’ya nasıl hizmet edeceğiz bunu düşünüyorum. Bunu düşündüğüm için sıralamanın çok bir önemi yok. Biz çalışacağız.

“BÖLGE İNSANI OLMANIN FAYDALARINI YAŞIYORUM”

Yeniçağa’ da sokak iftarına katıldık. Çok güzel bir karşılama oldu. Halkın derdini dinledik, onlara kendimizi, İttifak’ı anlattık. Ben Dörtdivanlıyım, bölge insanı olmanın faydalarını yaşıyorum. Yeniçağa, Dörtdivan, Bolu’nun doğu bölgesi. Tanıdıkları için bana fayda sağlıyor bu bölgede olmam.

“PARTİMİZ BİR İVME KAZANDI”

Bu dönem ittifaktan dolayı bu sefer çok farklı. Türkiye’nin bekası birlik beraberliği için MHP’nin mecliste daha gür sesle, daha çoğunlukla olması lazım. 15 Temmuzdan sonraki süreçte liderimiz Devlet Bahçeli’nin duruşu halk tarafından ülkemizde partimiz bir ivme kazandı. Halk tarafından karşılığı olan, sözü daha çok dinlenilen bir parti olduk. Sahaya indiğimiz zaman halkımızda bunu görüyoruz.

“GİRMEDİĞİMİZ EV ÇALMADIĞIMIZ KAPI KALMAYACAK”

Ben bu seçimin çok farklı olacağını düşünüyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bolumuzdan Milliyetçi Hareket Partisi olarak en az 1 milletvekilinin temsil edeceğini düşünüyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde de şuna inanıyorum çoğunluk Milliyetçi Hareket Partisinden olacak. Bunu sadece Bolu için söylemiyorum tüm ülke genelinde görünen bu. Vatandaşımızla konuştuğumuz zaman, partimizin duruşunun, düşüncelerinin millet gözünde bir karşılığı var artık. Ben Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisinin 1’inci parti geleceğini düşünüyorum bunun için çalışacağız. Her bir vatandaşımıza bu İttifak’ın bundan sonraki sürecin nasıl olduğunu anlatacağız. Girmediğimiz ev çalmadığımız kapı kalmayacak.”

Etiketler: