Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SANTOS’TAN DUYGUSAL VEDA

SANTOS’TAN DUYGUSAL VEDA
Boluspor Kaptanı Andre Santos, tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ile Boluspor’a veda etti. 2 sezondur Boluspor formasını başarıyla terleten Andre Santos, gözyaşlarıyla kırmızı beyazlılara veda etti. Boluspor forması ile 2 sezonda 59 karşılaşmada forma giyen Brezilyalı yıldız, bu karşılaşmalarda 17 gol atıp, 8 asist yaptı.


Brezilyalı yıldız Santos; “Unutmayın ki bir futbolcu kaybediyorsunuz belki şuan ama büyük bir taraftar, büyük bir arkadaş, belki de büyük bir ağabey kazanıyorsunuz” dedi.

“BOLUSPOR’UN ÖNÜNDE GÜZEL, PARLAK BİR GELECEK VAR”

Basın toplantısında konuşan Andre Santos “Burada bulunduğum süreç boyunca bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı öncelikle teşekkür ederim. Taraftarlarımıza bir özür borçluyum. İki sezon boyunca bizlere gösterdikleri harika desteğin sonucunu onlara veremedik. Ama bu takım bunu henüz veremedi. Boluspor’un önünde güzel, parlak bir gelecek var. Benim hedefim her zaman bu takım ile Süper Lig’de oynamaktı. Süper Lig’e bu takımı çıkarabilmekti. Bu hedefe ulaşamadık. Özellikle son oynadığımız maçta taraftarlarımızın desteğinin karşılığını vermemiz gerekiyordu. Onlar elinden geleni yaptı. Stadyumu doldurdular. Maalesef onları mutlu edemedik. Bizde çok üzüldük tabii ki ama sonuçta Boluspor hedefinden şaşmış değil. O gün mutlaka gelecek. Henüz gelmemiş olması kimseyi üzmesin. Bu şehirde bulunmak güzel bir tecrübeydi benim için” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR FORMASINI TAŞIMAK AYRI BİR GURURDU”

Boluspor forması giymekten dolayı ayrı bir gurur yaşadığını sözlerine ekleyen Santos: “Hiç tanımadığım bir şehre geldim ama giderken hayatım boyunca unutmayacağım, kalbimde çok farklı yeri olan bir Bolu şehrinden ayrılıyorum. Bana gösterilen ilgi ve alaka için herkese, tüm Bolu halkına, yöneticilerimize, Başkanımıza teşekkür ederim. Çok güzel günler yaşadım. Sadece futbol anlamında değil, saha dışında da arkadaşlarım oldu. Boluspor formasını taşımak ayrı bir gururdu benim için” dedi.  

“AKLIMA GELMEYEN KİM VARSA AFFETSİN, HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Bütün kulüp çalışanlarına teşekkür eden Andre Santos; “Bir teşekkürde kulüp çalışanlarımıza, adını bildiğim bilmediğim herkese etmek istiyorum. Burada özellikle her zaman bizimle bulunan Ufuk olsun, İbrahim olsun, fizyoterapistlerimiz olsun, tercüman Can olsun, aşçılarımız, bekçilerimiz hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bize burada sonuçta bir emek gösteriyorlar. Her zaman benim yanımda durdular. Aklıma gelmeyen kim varsa affetsin. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.  

“DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEDİLER”

Andre Santos, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve profesyonel Şuna Sorumlusu Hakkı Öztabağ’ın desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini aktararak; “Özellikle Başkanımız Necip Çarıkcı ve Hakkı Hoca’ya da teşekkür ederim. Desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Çalıştığım tüm hocalarım ve yardımcılarına da tekrar tekrar teşekkür ederim. Unutmayın ki bir futbolcu kaybediyorsunuz belki şuan ama büyük bir taraftar, büyük bir arkadaş, belki de büyük bir ağabey kazanıyorsunuz.” ifadelerini kullandı

“HEDEFİM 1 SENE DAHA OYNAYABİLMEK”

Kariyerini 1 sene daha Türkiye’de sürdürmek istediğini sözlerine ekleyen Andre Santos; “Futbol dışında zaten hali hazırda uğraştığım birkaç sektör var. Öncelikli hedefim 1 sene daha oynayabilmek. Türkiye’de olacağını düşünüyorum bununda. Buradan ayrılmayı hiçbir zaman istemiyorum buraya geldiğimde de söylemiştim giderken de söylüyorum. Türkiye benim ikinci evim. Umarım kariyerimin son yılı da Türkiye’de olur. Ama şuan bende tam kestiremiyorum. Net bir şey yok çünkü. Umarım en az burada yaşadığım kadar güzel günlerde yaşarım yeni kulübümde. Burada bunları yaşamaya çok yaklaştık. Çok güzel günler yaşadık. Daha güzellerini yaşamanın kıyısından döndük. Belki hoca değişikliği yaşadık. O süreçte ve öncesinde kaybettiğimiz puanlar olabilir. Başka takım içi, dışı sorunlar olabilir. Ama bunların hepsi sonuçta geride kaldı. Ne olursa olsun, bu sene geldiğimiz noktayı baz alırsak iyi bir sezon geçirdik. İyi bir iş yaptık. Bir tek neticelendiremedik ama futbol da bunlar var ne yazık ki, bende bunlara üzülüyorum” dedi. 

Etiketler: