Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay listeyi değerlendirdi

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay listeyi değerlendirdi
  AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, açıklamalarda bulundu. 

Adayların hayırlı olmasının dileyen Doğanay, “Milletvekili adaylarımızın Bolu’muza, teşkilatlarımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Uzun bir süreç şahsım adına. 3 yıldır il başkanlığı görevini yürütüyorum, arkadaşlarımızla birlikte yürütmeye çalışıyoruz. Hükümetin almış olduğu bir kararla birlikte bir erken seçim takvimi açıklandı. Bundan sonra da Bolu’da aday adaylık başvuruları başladı. Bolu’da mevcutta devam eden iki milletvekilimiz vardı. İki milletvekilinin adaylığı başvurusu sonrasında onlarla 25 aday adayı başvuru yaptı. Başvuru yapan tüm aday adaylarımızın, Bolu’nun milletvekilliğini yapabilecek, teşkilat geçmişi bulunan arkadaşlarımızdır. Bugün saat beş itibariyle de genel merkezimizin onayı ile birlikte YSK’ya listeler teslim edildikten sonra, Bolu’dan aday açıklanan arkadaşlarımız şöyle;

BENİM HAYALİM ŞUYDU…

Birinci sıra Arzu Aydın. Arzu Aydın 5 yılı aşkın bir süredir AK Parti Bolu Kadın Kolları başkanımız.  Benim il başkanlığım döneminde de birlikte yol aldığımız bir dava arkadaşımız. Fehmi Küpçü, ikinci sıra adayımız. Üçüncü dönem milletvekilliği. Bu da tanıdık bir isim yine teşkilatlarımızla birlikte görev yaptığımız bir kardeşimiz. Benim hayalim şuydu, merkez birinci bölge, ikinci bölge ve üçüncü bölge olmak üzere. Bölge olarak böyle bir düşünce oldu. Bölge olarak da böyle bir hassasiyeti insanlarımız gözetiyordu. Mudurnu, Göynük, Seben, Kıbrıscık’tan bir aday adayımız olsun diye gözetiyorduk. Bu liste itibariyle bir, merkez adayımız, iki Gerede, Yeniçağa, Dörtdivan, Mengen bölgesi adayımız, üç Mudurnu, Göynük, Seben Kıbrıscık o kısmı temsil eden bir aday arkadaşımız Metin Vural. Metin Vural kimdir?   Teşkilatlarımızda, AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda kurucu gençlik kolları başkanlığı görevini üstlenmiş bir arkadaşımız. Sonuç olarak ikinci sıra milletvekili adayımız Gerede Gençlik Kolları İlçe Başkanlığından gelen bir arkadaşımız. Birinci sıra milletvekili adayımız Arzu Aydın 5 yıldır kadın kolları başkanlığı görevini yürüten bir arkadaşımız. Metin Vural kurucu gençlik kolları başkanımız.

BOLU’DA DA DEĞİŞİKLİK OLMUŞTUR

27 aday adayı arkadaşımız hepsi birbirinden değerli arkadaşımız. Bu bir yarıştır. Bu yarışta Bolu’da 3 tane aday arkadaşımız belirlenecektir. Şu an 3 adayımız belirlenmiş oldu. Şu an başvuru yapan ve bu süreçte Bolu’ya ben de hizmet etmek istiyorum diyen 27 aday adayı arkadaşımız vardı. Şu an aday olan Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Metin Vural kardeşimize de bir kez daha teşekkür ediyorum. Bolu’muza ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. An itibariyle bismillah deyip, milletimizin huzurunda divana durmaktır. Milletimizin huzurunda divana durduktan sonra da onların oylarına talip olup, milletimize hizmet etmek için yola çıkmaktır. 17 yıldır AK Parti olarak bunu zaten yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Listelerimizde Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da değişiklik olmuştur. Bunlar olacaktır, olmalıdır. Listeleri gördük, her tarafta değişiklik var. Bolu’da da değişkilik var. Değişiklikten ziyade önemli olan devam etmektir. Şu ana kadar AK Parti’de görev yapan tüm dava arkadaşlarımın hepsine şu an itibariyle görevi bırakacak olan arkadaşlarımın hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum. Şu ana kadar AK Parti adına yapmış oldukları çalışmalar için başta teşkilatlarım adına, Bolu adına teşekkür ettiğimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır.” diye konuştu.