Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Vural

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Vural
AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Vural listeyi değerlendirdi ve ilk duygularını paylaştı. İşte o ilk röportaj; “Biz aday adaylığını açıklandıktan sonra yoğun bir aday adaylığı çalışma temposu içinde dolaştık teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla görüştük. Bu noktada bekliyorduk açıkçası listede adımız olabileceğini düşünüyorduk.

METİN VURAL KİMDİR?

Ben Metin Vural 2002 yılında AK Parti ilk kurulduğu zaman gençlik kolları kurucu il başkanı olarak görev yaptım. Daha sonra kamu’ da görev yaptım.  En son Kredi ve Yurtlar Kurumunda yurt müdürü olarak görev yapmakta idim. Her ne kadar kamuda da olsak siyasetin içine bir kere girdikten sonra biz kopmadık teşkilatımızdan, partimizden. Bizim için Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi listeye koyması büyük bir onurdur.

BOLU’DA 3-0’I YAKALAYACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Burada sıralamanın önemi yok. Partimiz bir bütünlük içerisinde inşallah 24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde yeniden Bolu’da 3-0’ı yakalayacağına inancımız tam.

Bolu’da 3 tane aday adayımız var. İlk defa Bolu’da bayan adayımız var, şu andan itibaren Arzu hanım. Tabi seçim çalışmaları şu şekilde ilerleyecek. Partimizin bir disiplini var. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin bize göstermiş olduğu çalışma programı içerisinde seçim çalışmalarını yapacağız ama bunun yanında ben aynı zamanda Mudurnuluyum.

MUDURNU BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLMUŞTUM

2014 yılında Mudurnu Belediye Başkan aday adayı olarak çıkmıştım. O zamanlar aday olamamıştım ve dedim ki; “hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır”. O gün Mudurnu Belediye Başkanı olamamıştım, hiç üzülmemiştim Rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapıyı açar. Sonuç itibariyle bugün 4 yıl sonra Cenab-ı Allah Bolu milletvekili adaylığını nasip etti.  Bizim uzun yıllardır Göynük, Kıbrısçık, Seben bölgemizde özellikle Mudurnu’dan bir adayımız çıkmadı. Ben Mudurnulu olmam sebebiyle inanıyorum ki; benim hemşerilerim bize çok büyük teveccüh gösterecekler. İnşallah Bolu’da 3-0’ı yakalayacağımıza inanıyorum.”