Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti 1’nci sıra Bolu Milletvekili adayı Arzu Aydın’ın ilk duyguları

AK Parti 1’nci sıra Bolu Milletvekili adayı Arzu Aydın’ın ilk duyguları
24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerde milletvekili adayları belli oldu. 27 aday adayı bulunan AK Parti’de ise, ilk sırayı Arzu Aydın aldı. Adaylığı açıklandığı dakikaların hemen ardından ilk röportajını verdi.

İşte ilk duygu ve düşünceleri 

“Bir yola çıktık. Aday adaylığımız oldu. Ancak AK Parti siyasi hayatında Bolu’da 1’inci sırada şu ana kadar hiç kadın aday gösterilmemiş. Dolayısıyla hem kadın aday hem de 1’inci sıra gerçekten bu beklentimin çok çok üzerinde oldu. İnanılmaz mutluyum.

 

Bunu cinsiyet ayrımcılığı yaparak söylemek istemem kadın – erkek siyasetçinin farklı konumlandırılmasına da karşıyım ama gerçekten bir kadının gerekli çalışmayı, çabayı, özveriyi ve sabrı gerek siyasi yaşamında gerekse özel yaşamında gösterdiği zaman evvela Allah’ın ve sonra partinin büyüklerinin Reis’in AK Parti Bolu camiasının sizi takdir ettiğini görüyorsunuz, biliyorsunuz ve bunun meyvesini alıyorsunuz.

 Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın.

Kaç yıllık duamdır; doğduğum, büyüdüğüm rabbim izin verirse topraklarına gömüleceğim Bolu’ya hizmet etmek dağına, taşına baktığım zaman Allah’ım buraya bana hizmet etmeyi nasip et diye dua ettiğim memleketimde rabbim seçimlere erdirir bizi de vekil olarak Ankara’ya gitmek bize nasip olursa bu ettiğim duanın karşılığını vermek bu camianın Bolu’nun, memleketimin bize gösterdiği bu sevginin, ilginin karşılığını vermek benim için en büyük ibadet olacak. Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın.

 

Çok büyük bir haylim var inşallah Bolu hak ettiği AK Partili 3 vekile bu seçimde bizim azmimiz, sabrımızla ulaşacak. Ben 24 Haziran’da inşallah şu meydanda il başkanımla beraber kutlama yapacağıma canı gönülden inanıyorum. Bu vesile ile bu güne kadar arayan, adaylığım açıklandıktan sonra telefonlarla soran yanımda olan ama asıl bu sürece kadar yanımda olan tüm kardeşlerime, eşime, dostuma, aileme binlerce kere teşekkür ediyorum. bu güne erdiren Rabbime şükrediyorum.

 

 

Etiketler: