Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Anıtpark’ta çelenk sunumuyla başladı. Programın devam Atatürk Orman Parkında spor branşlarının tanıtımı ile devam etti. Uzakdoğu sporlarının tanıtıldığı standın önünde Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz eliyle kiremit kırdı.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Anıtpark’ta başladı. Bolu Anıtpark Atatürk anıtı önünde yapılan programa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İyi Parti Miletvekili Aday Adayı Mehmet Aydın, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve il protokolü katılıdı.

Atatürk anıtına Çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Programda İl Müdürü Şahin ERTEM’in günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Ertem konuşmasında Türk gençliğinin Türkiye’nin bekçisi olduğunu ifade etti.

Ertem konuşmasına şu şekilde devam etti, “19 Mayıs gençlik, gençlik gelecek demektir.türk genci Türk İstiklal ve Cumhuriyetinin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların güvencesidir. Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, umutlarımızı canlandıran, yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyet tarihimiz adına bir milattır.” İfadelerine yer verdi.

Ertem’in konuşmasının Ardından halk oyunları gösterisi ile programın Anıtpark bölümü tamamlandı.

Program Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Nadir Çelik, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il protokolü katılımıyla Atatürk Orman Parkında spor branşları tanıtımı ile devam etti. Halkoyunlartı gösterisi ile başlayan program Vali Baruş, Belediye Başkanı Yılmaz’ın standları tek tek gezerek spor branşlarını denemesi ile tamamlandı.

Etiketler: