Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Abant Tenis İhtisas Kulübü, Gençlik Hizmetleri ve Fay Yamaner Mücevherin katkılarıyla bu yıl 16'ıncısı gerçekleştirilen '19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası', düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.


Düzenlenen ödül törenine; Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy, Fay Yamaner Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, Bolu Emekli Subaylar Derneği Başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner, Bolu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, sporcular ve velileri katıldı.

Turnuvaya, 7 kategoride 36 Çocuk, 54 Bayan ve 35 Erkek olmak üzere 125 sporcu katıldı. Grup maçları ile başlayan, ardından çeyrek final, yarı final maçlarıyla devam eden turnuva, ödül töreni ile sona erdi.

Abant Tenis Kulübü ve Tenis İl Temsilcisi Ahmet Ulusoy, yoğun bir katılımla gerçekleşen tenis turnuvasının 16'ıncısını yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“KATKI VERDİĞİMİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner ise, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bizlere de bu güzel etkinliğe sponsor olmamıza vesile olanlara çok teşekkür ediyorum. Buradan kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy’a böyle bir etkinlikte bizleri yanlarında görmek istedikleri için teşekkür ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözü bizlerin ticari hayatımızda da, sosyal hayatımızda da her zaman kılavuzumuz olmuştur. Böyle bir organizasyona katkı verdiğimiz için çok teşekkür ediyoruz. Katılımcılara ve sporcu arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“SPOR DEYİNCE AKLA BOLU GELECEK”

Ödül töreninde son olarak konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise; “Bolu’da tenis sporu yoktu. Biz Necip başkanımla birlikte bir doğu gezisine gittiğimizde Ağrı’ya gittik. Baktık, Ağrı’da gece kızlar tenis oynuyor. Düşündük Bolu’da neden olmasın. Sağ olsun Ahmet Ulusoy çok istedi. Biz aslında burada değil diğer tenis kortlarında düşünmüştük ama beceremedik. Bu kadar becerebildik. O günden bu yana tenisi Bolu’da yayılması ve sevilmesi sağlandı. Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy’a ve siz birlikte hareket eden sporcu kardeşlerimden Allah razı olsun. Bu bölge sporun her branşının kamp merkezi olacak şekilde planlandı. Sadece stadyum burada olmayacak. Spor deyince akla Bolu gelecek.

Ardından turnuvada kategorilerinde birinci olan sporculara kupa ile birlikte madalya ve sponsor firma olan Fay Yamaner Mücevher tarafından hediyeler verildi.

TURNUVADA DERECEYE GİREN İSİMLER ŞÖYLE:

MİNİK ÇOCUKLAR

Kızlar: Duru Özfidan, Doğa Atasoy, Yaren Kırdemir, Nisa Çıplak, Berraksu Kurtuluş

Erkekler: Batuhan Yazar, Gökmen Demir, Ali Talha Kır, Kaan Barutçu, Can Topçuoğlu

ÇOCUKLAR:

1-Berkay Kurşun

2-Çağrı Aydoğan

GENÇLER:

1-Ahmet Bahşi

2-Oğuz Emre Çolak

BEGİNNER BAYANLAR:

1-Yasemin Kaya

2-Elif Ericek

BEGİNNER BAYANLAR:

1-Elif Gülen

2-Kayra Gökşin

MASTER BAYANLAR:

1-Sena Asarkaya

2-Buse Çağlaroğlu

BÜYÜK ERKEKLER:

1-Selahi Çolak

2-Burhan Aktaş

MASTER ERKEKLER:

1-Uğurcan Özer

2-Sami Gülen 

Etiketler: