Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FERHAT BAĞCI

MHP BOLU 2. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI FERHAT BAĞCI

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 2. Sıra milletvekili adayı olan Ferhat Bağcı yaptığı açıklama ile kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Kendisine bu görev verilmesinden son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Bağcı, ‘MHP’nin siyaset geleneği ve ahlakı doğrultusunda bana tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğim’ dedi. 

'Herkese teşekkürlerimi sunuyorum'

Bağcı’nın yaptığı yazılı açıklama şöyle: Bolu’nun TBMM’de gür sesi olmak için çıktığım yolda partimiz tarafından 24 Haziran Seçimlerinde Bolu’dan 2. Sıra milletvekili adayı olarak görevlendirildim. Öncelikle beni bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Teşkilatımızın yetkili kurulları başta olmak üzere aday adaylığım sürecinde destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 

'Bütün gücümle çalışacağım'

Köklü bir siyaset geleneği olan MHP’nin milletvekili adayı olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum. Bu bağlamda benim için adaylık sırasının hiçbir önemi yok. MHP’nin siyaset geleneği ve ahlakı doğrultusunda bana tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getirmek, Bolumuzu TBMM’de temsil edebilmek için bütün gücümle çalışacağım.Bu duygular içerisinde Bolu’nun güzel insanlarını sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.