Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ADEM EVCİL'"BOLU'DAN TERÖRİST ÇIKMAZ"

ADEM EVCİL'
Geçtiğimiz günlerde oynanan Boluspor-Gazişehir F.K. play-off maçı sonunda yaşanan olaylarda Boluspor taraftarını ‘Futbol Teröristi’ olarak nitelendiren haberlere MHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Adem Evcil, tepki göstererek “Bolu’dan terörist çıkmaz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl başkanı ve milletvekili aday adayı Adem Evcil Gazişehir Gaziantep FK maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Boluspor taraftarı için ulusal medyada yer alan "Futbol Teröristleri" başlıklı haberleri kınadı. "Boluspor taraftarı yalnız değildir" diyen Evcil "Bolu'dan terörist çıkmaz" diyerek Boluspor taratfarına sahip çıktı.

"BOLU'DAN TERÖRİST ÇIKMAZ"

Evcil, “Geçtiğimiz Salı günü oynanan Boluspor maçı sonrası çıkan olaylar ardından yaşananların tek sorumlusu Boluspor taraftarlarıymış gibi bir algı oluşturan ulusal medya kuruluşlarını şiddetle kınıyorum. Şahsen statta maçı izleyen bir vatandaş olarak karşı takım oyuncularının imza attığı provokasyonlara şahidim. Gerekçesi her ne olursa olsun Yiğit Köroğlu’nun diyarına ve torunlarına terörist benzetmesi yapmak aklı inkar etmekle eş değerdir. Yaşanan olayları tasnif etmemekle birlikte konuk takımın oyuncularının provokatif davranışlarının da görmezden gelinmemesi gerekmektedir. Bolu spor bir spor kulübünden öte bir sevdadır, küçücük bir şehrin, sıcacık kocaman yüreğiyle büyük bir öyküdür.

Bu öyküde bir gün ,bir an olsun takımını her türlü zorlu koşulda yalnız bırakmayan taraftarımıza kimse hakaret edemez terörist yakıştırması yapamaz. Eğer ortada bir terörist aranıyorsa yıllardır bu takıma karşılıksız her türlü desteği vermiş taraftarımıza dil uzatan, Bolu’yu ve Bolu’luları Türkiye’de karalayan satılmışlara bakmanız yeterli olacaktır.

Boluspor yalnız değildir.

Yarenler yalnız değildir.

Cadde14 yalnız değildir.

Tımarhane grubu yalnız değildir.

Velhasıl kelam Büyük Boluspor ailesi takımı ile taraftarı ile yalnız değildir.

( Provokatif hareketler içeren fotoğraflar delil niteliğindedir)

Bolu’dan terörist çıkmaz!

Futbol teröristi ilan edilen herkes bizim kardeşimiz, Bolu’nun evladı, Köroğlu’nun torunudur.” dedi.

 

Etiketler: