Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’DAN TERÖRİST ÇIKMAZ”

“BOLU’DAN TERÖRİST ÇIKMAZ”
Boluspor'un Play-Of yarı final maçında sahasında 3–1 kaybettiği mücadele sonunda yaşanan olayların ulusal medyada veriliş şekli Bolu kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Medyanın Boluspor taraftarına yönelik ‘Futbol Teröristleri’ sözü özellikle sosyal medyada taraftarlar tarafından tartışıldı.


Boluspor, kendi sahasında oynadığı Gazişehir Gaziantep ile oynadığı ve 3–1 kaybettiği karşılaşma tartışılmaya devam ediyor. Bolu kamuoyunda tasvip etmediği maç esnasında ve sonunda çıkan olaylar ulusal medya da sanki Türkiye’de ve dünyada ilk defa Bolu’da yaşanmış gibi göstererek, ‘Futbol teröristleri’ başlıklarıyla verildi.

Ulusal televizyon kanallarının ana haber bültenlerinde dakikalarca gösterilen bu görüntülere ve başlıklara Boluspor taraftarı da sosyal medyadan cevap verdi. Birçok taraftar, #Bolu’dan terörist çıkmaz, #Boluspor taraftarı terörist değildir başlıklarıyla tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar ayrıca geçmiş dönemlerde stadyumda şehitlerimize yönelik yaptıkları koreografi çalışmalarını da hatırlattılar.  


Etiketler: