Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILMAZ’DAN BOLUSPOR DEĞERLENDİRMESİ

YILMAZ’DAN BOLUSPOR DEĞERLENDİRMESİ
Bolu Beldiye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor'un, play-off yarı final rövanşında Gazişehir Gaziantep'e 3–1 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Yılmaz; “Boluspor seyircisinin kendisine hakim olması lazımdı. Burada ‘siyasiler dışarı’ dediler. Bütün siyasiler kendi takımlarının başarılı olması için çalışır. Herhalde hiç bir siyasi kendi takımının başarısızlığını istemez.”

“SÜPER LİGE ÇIKSAYDIK ÇOK GÜZEL OLURDU”

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Dün Bolusporumuzun Play-Off maçının 2.ayağını izledik. Belki sahamız bu kadar kalabalıktı. Boluspor maçlarında takıma bu kadar destek olunmamıştı. Birçok maçımız çok az seyirciyle oynanmıştı. İlk devre Boluspor’un başarısız olması dolayısıyla, ikinci devre müthiş bir atılıma geçti. Belki ikinci devre Türkiye’de en yüksek başarıyı yakalayan takım Boluspor olmuştur. Boluspor diğer takımlara göre bakıldığında ekonomik anlamda düşmemesi başarı sayılacakken, şu an süper lige çıkmadığı için çok üzüldük. Ancak şunu söylemek gerekirse, bu takım yöneticileri, başkanı, oyuncuları ve antrenörüyle beraber müthiş bir heyecan Bolu’ya yaşatmışlardır ve Play-Off’a kalmışlardır. Bu azımsanacak ve basite indirgenecek bir başarı değildir. Süper lige çıksaydık çok güzel olurdu.”

“BOLUSPOR BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİ KUTLAMAK LAZIM”

Kazanmanın yanında kaybetmenin de olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz; “Antep’te yaptığımız maçta beraberliğe oynadık. Son anda bir tesadüfi gol yememiz büyük bir şanssızlık oldu. Beklentimiz öyle değildi. Burada da çok heyecanlı, hareketli ve mutlaka galip gelmek için bastırdık. 2 akın yaptılar, 2 gol attılar. Bu sporun içinde olan bir şey. Netice itibariyle biz elenmiş olduk. Ama elenmiş olmak Boluspor takımını sürtmez. Pozisyon itibariyle, gücümüz itibariyle gelmiş olduğumuz nokta açısından bütün futbolcuları, antrenörü ve heyeti ve Boluspor başkanı ve yöneticileri kutlamak lazım” şeklinde konuştu.

“HİÇ BİR SİYASİ KENDİ TAKIMININ BAŞARISIZLIĞINI İSTEMEZ”

Maçta çıkan olaylara da değinen Yılmaz; “Ama sporda mağlup olunca da seyircilerimizin yaptığı davranış, sporun dostluk, kardeşlik oyunu olduğu anlamda algıyı zedelemiştir. Evet, mutlaka galip gelmemiz gerekirdi. Olmayabilir bu. Olmadığı zamanda Bolu seyircisinin kendisine hakim olması lazımdı. Burada ‘siyasiler dışarı’ dediler. Bütün siyasiler kendi takımlarının başarılı olması için çalışır. Herhalde hiç bir siyasi kendi takımının başarısızlığını istemez. Bizde çok heyecanlı, atak oynamamıza rağmen gol atamadık. Biz gol atsaydık, hakemin çıkartacak hali varmıydı? Biz çok fazla motive olmanın neticesindeki heyecan ve telaşımızı ötekiler iyi değerlendirdi. 2 tane şut attılar, ikisi de gol oldu. Çok iyi mi oynadılar hayır, bizde iyi oynamadık. Bu psikolojik atmosfer içerisinde takım istediğini yapamadı. Dünyanın sonumu hiç değil. Bir kere seyircimiz takımın kötü gittiği zamanda da takımına sahip çıkması lazım. İnşallah önümüzde daha umutlu bakacağımız bir sezona gireceğiz. Eğer kendi birlik ve beraberliğimizi sağlayabilirsek, şampiyonluğu yakalarız diye düşünüyorum. Bütün futbolcularımızı, başta antrenörümüz ve teknik heyetimiz olmak şartıyla kutladığım gibi Boluspor’u da tekrar bize Play-Off yaşatan başta Necip başkan ve yönetim kurulu ekibine de Bolu adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Etiketler: