Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU OLAYLAR BİZİ ÜZDÜ, KEŞKE OLMASAYDI”

“BU OLAYLAR BİZİ ÜZDÜ, KEŞKE OLMASAYDI”
Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkcı, play-off yarı final rövanşında Gazişehir Gaziantep'e 3-1 yenildikleri maçın ardından çıkan olaylarla ilgili olarak, "Yaşanan olaylar bizi üzdü, keşke olmasaydı." dedi.

Çarıkcı, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te oynanan ilk maçı, uzatma dakikalarında yedikleri golle 1-0 kaybettiklerini hatırlattı.

Sahalarında oynadıkları rövanş maçından da 3-1 mağlup ayrılarak Süper Lig'e yükselme hedefinin uzağında kaldıklarını için üzgün olduklarını belirten Çarıkcı, "Sezon başında kaybettiğimiz puanları düşünürsek, ilk ikiden çıkma şansımız vardı ama play-off'a kaldık. Boluspor, tarihinin en iyi yüksek puanlarından (60) birini elde etti. Büyük ambiyansı olan maçta, seyirci potansiyeline rağmen konsantre olamadık ve maçı kaybettik." diye konuştu.

Necip Çarıkcı, maçtan sonra yaşanan olaylarla ilgili olarak da, "Bu olaylar bizi üzdü. Keşke olmasaydı. Bolu güzel bir şehir. Boluspor taraftarı da centilmen. Gazişehir Gaziantep ile oynanan ilk maç taraftarımızın psikolojisini, dengesini bozdu. Dün iyi oynamadık. Burada hakeme de bir şey diyecek halimiz yok. İyi top oynamadık, şansızdık. Futbolcularımız bu maçın ağırlığını kaldıramadılar." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezonu unuttuklarını dile getiren Çarıkcı, yeni sezonda geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması için konuşacaklarını ve çok çalışacaklarını kaydetti.

Etiketler: