Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Boluspor-Gazişehir maçı olaylar...

 Boluspor-Gazişehir maçı olaylar...
Boluspor’un Gazişehir Gaziantep’e 3-1 yenildiği maçın ardından saha içinde ve dışında büyük olaylar yaşandı. Taraftarlar, Olayların başlamasına en büyük nedenin Gazişlehirli futbolcuların saha içinden tribünlere yönelik yaptıkları hareketler olduğunu söylediler


 Murat Küçük DHA: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- Spor Toto 1. Lig Play-Off rövanş maçında Boluspor, sahasında Gazişehir Gaziantep’e 2-1 mağlup oldu. Gergin geçen maç, zaman zaman sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle durdu. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte gerginlik büyüdü. Gazişehir Gaziantepli futbolcular ve teknik heyet yaklaşık yarım saat boyunca sahadan soyunma odasına giremedi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Çarıkçı'nın çabası yeterli olmadı. Tribünleri boşaltmayan taraftarlar, sahaya yabancı maddeler attı.  Gazişehir Gaziantep futbolcuları ve teknik heyeti jandarma ve polis kalkanları arasında soyunma odasına girebildi. Taraftarların attığı yabancı maddeler futbolculara isabet etti. Polis tribündeki olaylara biber gazı ve jopla müdahale etti. Taraftarlar, stadyum dışına çıkarıldı. 

OLAYLAR STADYUM DIŞINDA DA SÜRDÜ 

Boluspor’un Süper Lig şansını kaybetmesini yediremeyen taraftarlar, stadyum çevresinde de taşkınlık yaptı. Polisin taraftarlara müdahalesi sert oldu. Yaklaşık 1.5 saat süren olaylar polisin jop ve biber gazı ile müdahale etmesiyle yatıştırıldı. Saha içinde ve dışında meydana gelen olaylarda 10’dan fazla taraftar çeşitli nedenlerle yaralandı. Saha içindeki olaylarda da 2 özel güvenlik personeli yaralandı. Yaralılar, ambulansla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Gazişehir Gaziantep kafilesi yoğun güvenlik önlemleri altında kentten ayrıldı.