Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAYSAL VE YUSUF CENGİZ ZEKÂ OYUNLARI SINIFLARINI İNCELEDİ

BAYSAL VE YUSUF CENGİZ ZEKÂ OYUNLARI SINIFLARINI İNCELEDİ
İzzet Baysal Vakfı başkanı Ahmet Baysal İl Mili Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ile birlikte Anadolu Sosyal Bilimler Lisesinde Anadolu Kültür Evi, Edebiyat Sokağı ve Resim Sergisinin açılışını yaparken, Mevlana Ortaokulunda Zekâ Oyunları sınıflarını inceledi. Baysal çok beğendiği Z Kütüphane ve Zekâ Oyunları sınıflarından ikişer tane yaptırarak eğitime kazandırmak istediklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in ev sahipliğini yaptığı ziyarette okul müdürleri öğrenciler ve velilerde hazır bulundular. Sosyal Bilimler Lisesindeki açılış töreni öncesi okul bahçesinde yapılan sunumda öğrenciler Anadolu temalı şiirler okudu, okulun halk oyunları ekibinin hazırladığı gösteri ilgiyle izlendi.

Törende konuşan okul müdürü İbrahim Ercivan;  Anadolu Kültür Evinin öğrenciler tarafından getirilen yöresel eşyalarla düzenlendiğini ve bu kültür evi sayesinde kültürel değerlerimizin yaşatılmasının amaçlandığını, ayrıca öğrencilerin burada yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyebileceklerini belirtti.

Resim sergisinde okul öğrencilerinin yapmış olduğu resimler ve ebru çalışmaları sergilendi. Edebiyat sokağında Türk edebiyatına emeği geçmiş sanatçıların ve eserlerinin yer aldığı görseller sunularak öğrencilerin Türk edebiyatına olan ilgileri artırılması amaçlandığı belirtildi.

AHMET BAYSAL ÇOK BEĞENDİĞİ SİSTEMDEN İKİŞER ADET YAPTIRMA SÖZÜ VERDİ

İzzet Baysal Vakfı başkanı Ahmet Baysal Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ile birlikte daha sonra Mevlana İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.  

Ziyaret öncesinde Mevlana İlk ve Ortaokulu Görsel sanatlar Öğretmeni öncülüğünde ortaokul öğrencilerinin hazırladığı serginin açılışını yaparak sergiyi gezdiler.

4 yıl önce Bağışçılar Vakfı tarafından okula kazandırılan ve bölgenin tek zekâ oyunları sınıfı olma özelliğine sahip sınıfı gezen Ahmet Baysal ve davetliler okul müdürü Burçin Yetiş ve Beden eğitimi öğretmeni Hamit Özdamar'dan sınıf hakkında bilgiler aldılar.

İlimize yeni kazandırılacak zekâ oyunları sınıfları için bilgi alışverişinde bulunan misafirler daha sonra okulu gezdiler.

Eğitimin neferi Ahmet Baysal yaptığı okul ziyaretlerinde hem Z kütüphaneyi hem de Zeka Oyunları sınıflarını çok beğendiğini belirterek kendisi ve kız kardeşi adına 2’şer adet Z kütüphane ve Zeka oyunları sınıflarından Bolu’ya kazandırmak istediklerini belirtti. 

 

Etiketler: